Zoeken naar een vrouw

Uw zoekactie voor een vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 59 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Gezocht
Vrouw die mij naakt wil gezelschap houden, en zich wil laten betasten/bekijken. Geen seks, gewoon bloot voor een paar uurtjes  
gisteren
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi welke vrouw wil morgenavond verwend worden , bij mij of bij jouw? Ik normaal postuur , gespierd xl penis enz.  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Op zoek naar een leuke vrouw met humor die houdt van zon-zee-strand, wellness, etentjes en veel meer. Ik ben 51j jong, blond, plussize, verzorgd, gbbs, tattooloos, goed opgevoed. Al een tijdje single en zoek nu nieuw geluk. Interesse? Dan graag voorstelling met foto aub. Regio Oostende  
genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Jim 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking en leuke date(s), fantasieën
Zoek een leuke vrouw die af en toe op zoek is naar een toffe en respectvolle date. Iemand die af en toe vrij is en op zoek is naar gezonde ontspanning. Mijn motto is, er kan veel maar niks moet. Belangrijk dat je allebei geniet en enkel dingen doet die je allebei leuk vind. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Zoek alleen nog iemand om dit samen mee te doen. Heb hiernaast ook nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen.  

Kennismaking en leuke date(s), fantasieën
gisteren
Simon 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hotwife
De dame die ik zoek is niet zo gemakkelijk te vinden, maar ze bestaat wel. Ik zoek een vrouw die houdt van wisselende sekspartners, maar wel graag een vaste relatie zou hebben. Kernwoorden:vrijheid in verbondenheid,openminded, avontuurlijk, aantrekkelijk, intelligent, 40 - 60 jaar. Zelf ben ik een man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, bereisd.  
gisteren
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonger voor milf
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 23 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Alles gaat volgens jou wensen en ik doe dus alles wat jij zegt, jij bent de baas :) Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
gisteren
Mr. X 49 jaar Antwerpen - Westerlo
Zakenman zoekt vaste minnares om in de watten te leggen
Je bent gelukkig, hebt weinig zorgen of behoefte om van partner te veranderen. Maar... je verlangt af en toe naar iemand die je diep in de ogen kijkt en je vol passie zoent. Iemand die door je haar gaat, je hals zoent, je lichaam streelt. Die zijn ogen niet van jou kan afhouden, en duidelijk zin heeft in je. Geen gierige eendagsvlieg, maar een man van de wereld, die jou graag verwent op alle vlakken. Je wilt een coole vent, waar je graag mee praat, maar waar het ook op sexueel vlak mee klikt. Die man bestaat, maar heeft jou nog niet gevonden... ;-) Ik ben een verzorgde, aantrekkelijke, stijlvolle man, in een relatie en discreet. Geen macho, maar ik weet wel van aanpakken. Ik zoek een leuke vrouw uit de regio, die het ook fijn vindt om af en toe iets stouts te doen. Voor wat, hoort wat. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of lichaamsbouw. Jij hebt weinig taboes, uiterst discreet, en bent niet bezitterig.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10