Zoeken naar geen grenzen

Uw zoekactie voor geen grenzen leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fwb gezocht ik kan maandag vm ontvangen
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Voor in de week overdag zoek ik een leuke spontane vrouw voor zalige date waarbij veel kan met respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik er is, liefst niet voor eenmalig. Hopelijk zit er een leuke fwb-relatie in en kunnen we ook regelmatig samen iets gaan eten, privéwellness,... Ik ben 1m90 groot, weeg 93kg, heb korte donkere haren en felblauwe ogen. Uiteraard hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Ik kan overdag regelmatig ontvangen en altijd verplaatsen. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel. Groetjes Lucas  

Fwb gezocht ik kan maandag vm ontvangen
Meester 61 jaar Antwerpen - Bonheiden
Geen Vanilla
Als vrouw voel je je goed in je vel , maar intiem verlang je naar iemand die voor jou beslist , je grenzen verlegt , je laat genieten van je overgave. Deze Meester van 62/180/88 verzorgt en aangenaam in omgang geeft het je.  
gisteren
Wesley 29 jaar West-Vlaanderen - Izegem
leuke dame gezocht
Hallo, Ik ben een 29 jarige man en ik ben opzoek naar die ene spontane dame. de bedoeling is om elkaar te leren kennen en een goede vriendschap uit te bouwen (samen leuke dingen doen) met dat tikkeltje meer en met respect voor ieders grenzen. Ik woon alleen op een appartement in izegem en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Over mezelf: 172cm groot, slank tot normaal gebouwd, korte gezichtsbeharing , geschoren en getrimd op de intieme plaats, voor de rest ook de normale maten. Leeftijd alsook relatie status maakt me weinig uit, ik ben discreet en sta enorm op persoonlijke hygiëne. Heb je interesse? stuur me dan gerust een berichtje. VOOR DE FAKERS: doe aub geen moeite ik zoek alleen een echte connectie met een oprechte dame. groetjes,  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten, Quality , MeTime
gisteren
Yves 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gratis massage aan huis
Genieten van een massage met een klein extraatje ? Jou grenzen en wensen . Plaatsje vrijgekomen vnvd , tis voor de rappe ! Verzorgde sportieve veertiger , hygiëne, respect en discretie staat voor op !  
Patrick 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erotische massage
Hallo dames! Ben jij toe aan wat ontspanning en verwennerij ? Ik ben een leuke, attente man die graag sensuele massages geeft. Ik geniet van het geven van plezier. Met rustgevende muziek, geurige oliën en een zachte aanraking zorg ik ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Ik hecht veel belang aan comfort en grenzen. Ik ontvang in een mooi kader in centrum Antwerpen maar kan mij ook verplaatsen (met massagetafel en toebehoren) als dat jou beter uitkomt. Als je interesse hebt nodig ik je graag uit om contact op te nemen. Reacties met foto en contactgegevens krijgen voorrang.  

Erotische massage
gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Uw fantasieën werkelijkheid laten worden.
Dag dames. Kan je niet bij je partner terecht met je sexuele fantasieën? Wil je je eigen grenzen wat verleggen? Je verlangt om eens zacht gespankt te worden...anale stimulatie, soft dominantie met handboeien...blinddoeken...Wel ik ben een verzorgde zakenman en geef al jaren sensuele massages aan vrouwen maar het kan ook met een beetje meer opwinding en spanning. Ontvangst heeft plaats in een exclusieve loft in alle rust en discretie. Tot binnenkort...? Philippe  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
wie wil genieten van massage en meer
Volgende week heb ik nog enkele plaatsjes in mijn agenda en wil deze tijd op een leuke manier opvullen. Iemand zin in massage van ervaren masseur? Grenzen worden gerespecteerd en besproken. Wie komt er genieten ?  
Lucas 69 jaar Zeeland - Goes
Sensule massage
Welke vrouw wil zich graag eens sensueel/erotisch laten verwennen door een gepassioneerd en ervaren masseur. De futon ligt klaar omringd door kaarsen en wierook. We maken kennis bij een wijntje, thee of koffie. We bespreken je wensen en verlangens. Voel je je veilig dan gaan we verder. Je wikkelt je in een pareo en we beginnen met een openingsritueel. Daarna ga je op je buik liggen en ik geef ik je een super-zachte en tegelijk opwindende tantra massage met warme olie, beginnend bij je rug en eindigend zover als je zelf wil gaan. Reken op 90 minuten massage en ontspanning. Natuurlijk mag je me ook aanraken en verwennen. Niets moet alleen genieten, jouw grenzen zijn de mijne. Voor mij is respect en hygiëne van het grootste belang, ik heb respect voor je grenzen en verwacht dat ook terug. Gun dit cadeau aan jezelf. Liefs Lucas  
Jan 42 jaar Antwerpen - Duffel
Traktatie
Viriele goeduitziende man zoekt een avontuurlijke dame die haar grenzen wil verleggen en mij ontmoeten. Niks eenmalig maar een friend with benefits wanneer we matchen. Ik trakteer jou alvast op een kamer tenzij je me wil ontvangen? Discretie verzekerd! Kan me gemakkelijk overdag vrij maken voor jou te ontmoeten..  

Traktatie
  1   2   3   4   5   6   7