Zoeken naar genieten wie morgen

Uw zoekactie voor genieten wie morgen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 38 jaar Antwerpen - Essen
Natte poes
Wie heeft morgen voormiddag ff tijd om lekker te komen genieten van mijn tong. Rokje omhoog, slipje naar beneden, beentje open en ik bef je tot je komt. Eens je terug bij je positieve bent mag je vertrekken.  
Summerday 50 jaar Limburg - Maastricht
See you soon...
Ey... Eindelijk zonniger weer dus tijd om daar maar eens van te genieten en over te gaan tot een beetje fun en actie. Maar samen is dan wel leuker. Ook lentekriebels, dan is het wellicht een optie om af te spreken. Ik ben een ongebonden man van 50 jaar, atletisch gebouwd, 1,74m bij 69kg. Ik ben in voor een wijntje en gesprek op niveau tot een uitdagende en spannende date. Doe zelf ook vooraleen leuk of spannend voorstel. Ik zoek een vlotte meid tot 45 jaar met enig niveau, spontaan, verzogd en beetje gemiddeld/atletisch figuur. Reactie graag met foto en wat info. See you soon.. als je durft te reageren natuurlijk :)~  

See you soon...
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
gisteren
Dominique 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pegging
Ik ben heterosexuele man die houd van anale stimulatie in mijn gespoeld kontje en er geweldig van kan genieten. Ik zoek vrouw die mij wil nemen met mijn nieuwe voorbinddildo of strapon bij mij thuis. Vooraf duidelijk afspreken waar onze grenzen liggen.  
gisteren
Keke 54 jaar Antwerpen - Ekeren
Bef slaaf zoekt bef-kut
Onderdanige bef slaaf met slaafskap zoekt bef kut om regelmatig te moeten klaar likken . Ik zoek vrouw die kan genieten dat hij kutje lang en lekker gebeft worden telkens ze geil is. Op afroep kom ik discreet langs om op jou aangeven jou kutje lekker te likken. Gezien ik slaaf ben gehoorzaam ik en doe ik wat je van mij verwacht , buiten je kutje lik ik ook jou kontje en borsten. Neem gerust contact met mij op , je zal genieten en geen spijt hebben van mijn diensten Vele geile likjes  
gisteren
Joris 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Geil sletje gezocht
Welk geil sletje wil eens lekker genieten van heerlijke seks? Ikzelf heb een heel hoog libido. Hou zowel van romantische als harde seks. Ik kan discreet ontvangen. Een kennismaking gesprek kan zeker alsook een video call. Laten we samen genieten. Ik heb er alvast veel zin in.  
gisteren
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Genieter 62 jaar Limburg - Tessenderlo
Samen genieten
Ben je een geil vrouwtje dat thuis door omstandigheden te kort komt,dan wil ik graag met je kennis maken en als er een klik is dan kunnen we zien wat wij voor mekaar kunnen betekenen, ik zoek geen relatie dat heb ik al Ik hou van lekker gemasseerd te worden en zelf masseren We kunnen via WhatsApp contact nemen  

Samen genieten
gisteren
David 34 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Leuke heer is op zoek naar zijn oudere dame
Ik ben een sportieve man die op zoek is naar leuk gezelschap. Om intieme momenten mee te beleven, niets extreem. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen 40+ tot 60+. Een gezellige avond samen en van elkaar genieten is wat ik zoek. Ik zoek enkel iemand waarmee ik regelmatig mee kan afspreken. Hopelijk tot snel Groetjes D.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10