Zoeken naar genot van

Uw zoekactie voor genot van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Sensuele tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage. Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Hey hallo ook zin in leuke massage, maar kun je niet ontvangen door omstandigheden Kids buren man of ..wel ik bied dan een alternatief aan ik heb grote bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je zelf wenst dan ,ik ben een zeer verzorgde man 176 groot slank 76 kg kort zwart haar bruine ogen zeer sociaal en respectvol, discretie en hygiëne draag ik hoog in de vaandel ,zelf ben ik niet roker of drinker,naar mij toe hoeft niks te gebeuren draaid om jou genot intresse stuur gerust iets terug dan , mvg  

Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Jeroen 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Samen genieten
Hier een verzorgde niet onknappe, lieve en ondeugende prille veertiger. Mooie bovenarmen, brede schouders, mooie gespierde billen, lichtblauwe kijkertjes, verzorgd gebit en geen baard of snor. Ik geniet van een toffe babbel, strelen, zoenen en een intiem voorspel. Een opbouwend voorspel en elkaar doen tintelen van genot. Ik ben op zoek naar een dame die net zoals ik elkaar discreet wil ontmoeten, eventjes weg van de drukke wereld. Alleen jij en ik. Ons geheimpje. Je mag op 100 procent discretie rekenen en ik ben zeker geen stalker. Een nee is een nee. Ik heb respect voor je prive situatie en zal er dan ook niet naar vragen. Wil je graag eerst wat heen en weer mailen is dit geen probleem. Graag serieuze reacties en geen fakers aub. Leeftijd speelt geen grote rol, zolang je maar een goedlachse vriendelijke dame bent.  

Samen genieten
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Jong 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoeken naar fwb
Hey, Ik ben hier nieuw op deze site en ben op zoek naar een leuke dame om friends with benefits te worden. Ik ben een sportieve jongeman. Ik hou enorm van seks en zoek een vrouw waarmee ik samen op regelmatige basis kan genieten. Leeftijd van 18-… Als jij ook op zoek ben naar een geile avontuurt met wederzijds genot dan kunnen we samen leuke momenten creëren. Contact zal gebeuren via WhatsApp zodat we elkaar beter kennen. Foto van mij zal je later wel zien en zal zeker niet teleurgesteld zijn. Ben ook zeer discreet! Ik kan overal verplaatsen . Geile groetjes Jong  
gisteren
geile date 27 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
iemand zin om verwent te worden
hey ben een jonge gast van 27j m80 en 72kg heb 16 cm alles staat in voor jouw genot. bij intresse voor een leuke date hoor ik het wel dames.  
Daddy 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk vaste vriendin gezocht voor daddy rollenspel en meer
Hey ik ben 43j daddy slank sportief jong ogen met veel zin in geil normaal leuk seks en ontmoeting. Ik zoek leuk vrouw singel of gebonden tussen 18j en 24j, voor leuk daddys leuk momenten samen waar daddy liefdevol voor jouw zorgt. eventueel 2keer in de maand lekker seks samen en meer. Jij hebt zwak voor rijpe mannen je houd van rijp vol penis die weet hij moet doen lang uithoudings. Gewoon leuk vrouw gebonden mag ook waar ze te kort komt. Ik kan ontvangen en verplaatsen of sauna samen. Heb jij zin leuk geil seks samen met rijpere man met liefde en genot kom maar ....  

Leuk vaste vriendin gezocht voor daddy rollenspel en meer
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
gisteren
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
gisteren
Stier 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Intens oraal genot en veel meer
Ben jij die girl next door die hunkert naar aandacht, teder lief samenzijn op regelmatige basis en het pure genot met een lieve gentelman? Kan jij genieten van lang intens oraal verwend worden, maar voel je ook graag een man diep in je intiemste plekje zacht binnen schuiven en krachtig diep stoten. Voel je graag zijn zaadloos sperma spuiten. Deze gesteriliseerde slanke man met niveau helpt je graag samen genieten zonder bindingen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10