Zoeken naar gewoon

Uw zoekactie voor gewoon leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sloeber 70 jaar Limburg - Genk
Sloeber zoekt ondeugende senior dame
Vlotte ondeugende senior zoekt ondeugende senior dame voor hete ontmoetingen. Looks niet belangrijk wel graag 60plus, gehuwd geen probleem ben ik ook. Wel openminded... Kan zelf niet ontvangen, bij jou of oudoor.. Wel hygiëne en discretie gevraagd. Zin? Of gewoon elkaar opgeilen via mail kan ook. Ben jij die geile ondeugende dame?  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Blue 50 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Op zoek naar een leuk contact
Hallo, fijn dat u even mijn advertentie bekijkt. Ik ben net 50 geworden en ben toch al heel lang vrijgezel maar ook heel deze periode celibatair geleefd. Niet bepaald met de bedoeling, gewoon door mijn loop van leven. Ik sport heel veel en ben atletisch/slank gebouwd. Graag had ik hier een sportieve dame leren kennen, een dame met uitstraling en een zacht karakter die iets weet te vertellen. Ben jij dit? Schrijf me!!  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Af en toe nood aan wat lekkere ontspanning?
Heyhey, ik heb er gewoon zin in om af en toe een meisje, vrouw oraal en met de vingertjes te verwennen. (Vast persoon) Niets meer en min... uw zin wordt vooropgesteld... Ik stel me ter uwer beschikking wanneer u er nood aan hebt! Zin in? West-vlaanderen en Max 40 j aub. Ikzelf ben slanke man met verzorgd uiterlijk. Kus  
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
vanavond zin?
verzorgde en sportieve jongeman wilt jouw fantasie in vervulling laten komen. In het openbaar, een filmpje maken of gewoon eens een nacht met een jongeman spenderen, veel kan (wel 100% hetero). Vertel me jouw fantasie en wie weet komt hij vanavond al uit;) ook bereikbaar op snapchat: gentlemystery1  

vanavond zin?
Bart 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Openminded
He, ik ben zeer openminded. Heel veel is mogelijk vraag het gewoon. Het draait toch om genot niet? Stuur je me? Xxx Hygiene is heel belangrijk voor mij  

Openminded
Daniel Janssens 49 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Ben je op zoek naar iets ongewoons?
Welke dame heeft zin morgen! 16/06/2024, of maandag 17/06/2024 vanaf 13u00? Dames tussen 21jaar & 45jaar, gewoon gebouwd, Met alle respect voor volslanke vrouwen, maatje meer geen probleem maar niet overdreven, is niet wat ik zoek. Al zie ik er stoer uit, ben ik een man met een hoog teddybeer gehalte, geen perfecte maten, niet dik, niet mager, geen sixpack maar gewoon normaal. Ik woon in Wetteren Oost Vlaanderen, Ik kan ontvangen. Wil je eerst kennis maken? kan vandaag 15/06/2024 ergen afspreken om elkaar te leren kennen, tussen pot & pint in Wetteren. Liefst wel eerst een foto, dan weet ik wie ik kan verwachten. Ik heb een fysieke beperking, ik zit in een rolstoel, die geen hulp nodig heeft en alle standjes aan kan, ik geef je een neukbeurt van je welste, zonder uw hulp.  

Ben je op zoek naar iets ongewoons?
IKKe 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hallo, zijn er dames weduwe of alleenstaand die graag willen kennis maken met gehuwde man. Gewoon om elkaar te verwennen, met respect voor elkaar. Graag een dame 10 a 15 km rond Beringen welke dame durft het aan ben benieuwd grts  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt in de natuur straks?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze zaterdagmiddag misschien?  

Naakt in de natuur straks?
gisteren
Tom 29 jaar Antwerpen - Bonheiden
Paydate
Heyy Welke vrouw wil deze avond 100euro verdienen? Ik ben van Mechelen , 28 jaar. Gewoon even 10minuutjes mij afzuigen. Meer niet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10