Zoeken naar heb je

Uw zoekactie voor heb je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jim 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking en leuke date(s), fantasieën
Zoek een leuke vrouw die af en toe op zoek is naar een toffe en respectvolle date. Iemand die af en toe vrij is en op zoek is naar gezonde ontspanning. Mijn motto is, er kan veel maar niks moet. Belangrijk dat je allebei geniet en enkel dingen doet die je allebei leuk vind. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Zoek alleen nog iemand om dit samen mee te doen. Heb hiernaast ook nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen.  

Kennismaking en leuke date(s), fantasieën
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar jonger
Zoals de titel zegt ben ik opzoek naar iemand jonger. Ik woon alleen en heb de ruimte voor iemand dat af en toe eens wil komen chillen. Ik kan je vanalles voorzien dus laat maar iets weten als je interesse hebt.  
Technieker 41 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Leuke fwb die kan ontvangen
Hallo dames, Je hebt zin in een ontspannen moment met een lieve, verzorgde man die jou wensen op de eerste plaats zet? En zonder enige verplichting? Gewoon wachtend op een seintje van jou als je nog eens zin hebt? Wel dit kan gerust hoor! Voor corona eens uitgenodigd geweest van een zekere Sara uit Torhout voor een sexdate, en dat zou ik graag weer eens overdoen. Heb niet echt een voorkeur op uiterlijk, leeftijd of zo, als u maar gewoon bent. Zelf ben ik een verzorgde man, 1,82m en 85 kg. Ik ben benieuwd... Groetjes  

Leuke fwb die kan ontvangen
Mr. X 49 jaar Antwerpen - Westerlo
Zakenman zoekt vaste minnares om in de watten te leggen
Je bent gelukkig, hebt weinig zorgen of behoefte om van partner te veranderen. Maar... je verlangt af en toe naar iemand die je diep in de ogen kijkt en je vol passie zoent. Iemand die door je haar gaat, je hals zoent, je lichaam streelt. Die zijn ogen niet van jou kan afhouden, en duidelijk zin heeft in je. Geen gierige eendagsvlieg, maar een man van de wereld, die jou graag verwent op alle vlakken. Je wilt een coole vent, waar je graag mee praat, maar waar het ook op sexueel vlak mee klikt. Die man bestaat, maar heeft jou nog niet gevonden... ;-) Ik ben een verzorgde, aantrekkelijke, stijlvolle man, in een relatie en discreet. Geen macho, maar ik weet wel van aanpakken. Ik zoek een leuke vrouw uit de regio, die het ook fijn vindt om af en toe iets stouts te doen. Voor wat, hoort wat. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of lichaamsbouw. Jij hebt weinig taboes, uiterst discreet, en bent niet bezitterig.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
geile oma 53 jaar Antwerpen - Mortsel
oudere dame gezocht
Ben je een ouder dame maar nog jong van hart en heb je nog zin in sex ? Deze vijftiger komt graag naar je toe !! Ik kom je graag verwennen...maak je fantasieën waar !  
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
beffen en neuken
hey ik ben Luc en ik heb al een tijdje zin in een wandeling met een vrouw en dan ergens in de bosjes kruipen om mij te laten pijpen en dan je beffen en neuken. Ook car sex date zou ik graag eens doen stuur gerust een mailtje met foto x voor af te spreken Luc FV geen probleem  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar jonger
Zoals de titel zegt ben ik opzoek naar iemand jonger. Ik woon alleen en heb de ruimte voor iemand dat af en toe eens wil komen chillen. Ik kan je vanalles voorzien dus laat maar iets weten als je interesse hebt.  
Ccc 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iemand zin om naar Bruce Springsteen te gaan/nog ticket over
Hey, Iemand zin om naar Bruce Springsteen te gaan.Heb een ticket over wegens omstandigheden.Ben gehuwd ,charmant ..Laat maar iets weten..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10