Zoeken naar ik zoek iemand

Uw zoekactie voor ik zoek iemand leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Minnaar 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Minnaar zoekt een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang)
Hallo, Ik ben een goed uitziende jonge man van 53j 185, 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Groetjes,  
alain 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge Blackboy zoekt meer rondjes
Ik ben niet onknappe, jonger uitziende, vrije avontuurlijke met veel openminded tuurlijk met ook veel fantasie. ik zoek een leuk avondje met een volwassen vrouw die weet wat zij wilt tuurlijk met ook een openminded set om samen van elkaar te genieten. Enkel voor serieus reactie krijgt mijne whatsappje  
jokers 32 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Leuke date!
Op zoek naar een spontane, toffe date morgennamiddag of avond. Een gezellig onderonsje waar wel meer uit kan vloeien. Ben 32 jaar, normaal gebouwd, geschoren op de intieme plaatsen. Ik zoek vooral een vrouw waar we met wederzijds respect deze nacht kunnen beleven. Rondingen zijn zeer welkom! Leeftijd maakt niet uit. Ik kan verplaatsen, maar liever niet ontvangen. Laat ons van deze gure zomerdagen dan toch een warme sensuele zomernacht maken ;-).  
Slet 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Slet zkt dominante vrouw
Ik ben op zoek naar een vrouw die graag een mannelijke slet wil. Verplicht naakt, dirty talk, spanking, jou sexueel genot geven, jouw nectar drinken, eventueel uitlenen onder jouw supervisie, etc. Alleen serieuze reacties worden beantwoord.  

Slet zkt dominante vrouw
Peter 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Dag dames , zitten jullie ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail ( liefst met foto maar indien niet geen probleem ) , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Elias 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
Newton 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hier schrijft een verzorgde vrijgezel: 1m75 groot, slank, verzorgd, IQ+EQ, nauwelijks behaard en woonachtig te Gent, waar ik ook kan ontvangen. Hier op zoek naar een single vrouw om hopelijk geregeld met te kunnen afspreken voor fijne, niet platvloerse seks en ontspanning. En ik dacht hier af te sluiten met een badkamerfoto van m'n presente piemel, maar die is minder enthousiast van dit idee. De lul. Enfin, heb je eventueel interesse dan hoor ik dat graag.  
Bart 48 jaar Antwerpen - Mol
Man zoekt een klasse vrouw 55j-65j.
Niet onknappe (als je dat van jezelf mag zeggen) man (1m84 - 82kg), normaal gebouwd (op alle gebied) zoekt een oudere vrouw om iets te gaan drinken en mits de befaamde klik kan er verder gegaan worden. Bruine haren, stoppelbaard, intiem geschoren. Op zoek naar looks en brains, leeftijd is onbelangrijk, als het maar +55j. is. Vrouw van een koppel kan ook. Welke knappe vrouw heeft zin in avontuur?  
Jonas 28 jaar Limburg - HASSELT
Snapchat
Ik ben op zoek naar iemand die geil wil snappen. Alles blijft anoniem, gewoon elkaar wat opgeilen met foto's en filmpjes. Ons geheimpje, geen gezicht Snapchat: jonast6996 Misschien tot zo?  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Bestaat het hier?
Waarschijnlijk zoek ik op een verkeerd platform! Zou het hier te vinden zijn? Een lieve doch gebonden vrouw die ook op zoek is naar af en toe een afspraakje zonder gevaar voor de thuissituatie! Betrouwbaar, discreet en met respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10