Zoeken naar km van

Uw zoekactie voor km van leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kris 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
man zoekt dame voor seks date
ben op zoek naar een vrouw om eenmaal in de week seks mee te hebben eentje die alles wil doen alles gebeurt veilig liefst iemand uit de regio diksmuide 25 km leeftijd 35 tot 60 jaar en dat je lief en verzorgd bent ben een heel lieve en verzorgde man en ben intiem geschoren dat verwacht ik van jou ook wil je mij beter leren kenen stuur gerust een bericht van waar dat je bent je naam leeftijd en een foto er bij  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Zachte single papa zoekt mature dame om te genieten
Niets hoeft, en jij bepaalt wat er wel en niet kan. Bedoeling is samen lekker te genieten? Ik verwacht geen jonge slanke modellen (ben ik zelf ook niet), maar liever leuke zachte mamalichamen met de nodige rondingen... Doel is dus echt om discreet en veilig te genieten van elkaar op een ongedwongen manier. Ik kan vlot verplaatsen met de auto in een straal van 50 KM rond Gent. Ontvangen ligt iets moeilijker, en mijn voorkeur gaat uit naar overdag? Dit ivm schoolgaande kids. Mail me gerust als je vragen hebt of nader wil kennis maken! XXX  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Single papa zoekt dringend massage of meer
Deze lieve en zachte maar ondeugende single papa zoekt even wat (ont)spanning en affectie. Je bepaalt zelf wat en hoe, zodat het voor beiden leuk blijft! Ik kan vlot verplaatsen in een straal van 50 KM rond het Gentse. Mail gerust jouw voorstel. Via Whatsapp kan uiteraard ook en is sneller en makkelijker. Hygiëne en discretie geboden en gewenst! TRY ME :)  
10 dagen
paul 55 jaar Limburg - Tessenderlo
man zoekt vrouw
welke vrouw die thuis liefde mist wil er eens afspreken met alleenstaande man ik kan ontvangen leeftijd en uiterlijk niet belangrijk ik kan ook verplaatsen tot max 30 km buiten tessenderlo  
10 dagen
Tuur 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
WORD JIJ MIJN SOULMATE?
Hier geen dickpcs. Klasseman uit de betere kringen, bemiddeld. Verzorgd, groot en slank, geen baard, bril, snor, noch tatoeages. Man met normen en waarden, enthousiast, loyaal, goed opgeleid, correct, open en spontaan. Op zoek naar een aantrekklijke, integere slanke vrouw 50-60j met goed niveau die ook al iets bereikt heeft in haar leven, om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten. Max 25 km van Gent. Alles kan en niets moet. Respect, begrip, vertrouwen en goede afspraken zijn een must. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Fin steun geen probleem.  
10 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Single papa zoekt dringend massage of meer
Hoeft niet gratis - stuur gauw jouw voorstel, het is vrij dringend ;-) Ik kan vlot verplaatsen met eigen auto in een straal van 50 km rond Gent. Try me!  
11 dagen
louis 55 jaar Limburg - Tessenderlo
man zoekt vrouw
alleenstaande man zoekt vrouw om van elkaars lichaam te genieten leeftijd en uiterlijk niet belangrijk ik kan discreet ontvangen of verplaats tot 30 km buiten tessenderlo  
11 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Single papa zoekt dringend massage of meer
Hoeft niet gratis - stuur gauw jouw voorstel, het is vrij dringend ;-) Ik kan vlot verplaatsen met eigen auto in een straal van 50 km rond Gent. Try me!  
13 dagen
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrijgezel papa zoekt even wat afleiding
Try me, dames. Ik sta voor veel open: samen masturberen per telefoon of in real life, knuffelen, lang likken (doe ik heel graag),... Wel graag veilig en met hygiëne en discretie. Ik kan ook verplaatsen met auto in een straal van 50 KM rond het Gentse. Try me ;-)  
  1   2   3