Zoeken naar kris een andere hand

Uw zoekactie voor kris een andere hand leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 55 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Ik zoek iemand om leuke dingen samen te beleven
Hallo Ik ben beschikbaar om een leuke date te hebben. Ik ben naturist en ik ga regelmatig naar het naaktstrand te Bredene. Ik hou ook inderdaad van seksspeeltjes en andere Ook hou ik van sentimentele vrouwen. Ik wacht op jullie reacties. Groetjes Eric  
Marc 55 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Verwante ziel
Creatieve inspiratie komt uit intense ontmoetingen met een persoon die de diepste emoties naar boven kan halen. Soms kan een woord, de klank van een stem, een aanraking of iets wat je iemand ziet doen een gevoel losmaken die ons naar een andere wereld voert. Ik zoek iemand die ook op zoek is naar meer zin in het leven. Iemand die net als ik gebonden zit in een relatie die over de jaren geëvolueerd is naar een broer-zus verhouding en die net als ik de creatieve intensiteit van een intieme relatie mist. Iemand die ook houdt van een goed gesprek, een museumbezoek, een goed restaurant en een mensen-persoon is. Een vrije geest die ook heel natuurlijk met haar lichaam en met seks omgaat, en af en toe wel eens van een sauna houdt. Ik ben 55, 1m76, gewoon gebouwd, af en toe prettig gestoord, met brede interesse in cultuur en mensen, en met universitaire opleidingen. Stuur me een berichtje als dit jou aanspreekt en dan spreken we elkaar snel.  
Kijker 49 jaar Limburg - As
Welke vrouw vindt het spannend om zichzelf te tonen?
Dag lekkere dame! Vind jij het geil om jezelf te tonen?....helemaal...tonen hoe geil je bent.... Ik ben een slanke man van 48 die een vrouwelijk orgasme het mooiste vindt wat er is. Laat je me kijken hoe jij masturbeert? Hoe jij jezelf geiler en geiler maakt....en ziet hoe opgewonden ik daar van word... Ik raak je niet aan...ik kijk....enkel als jij het vraagt raak ik je aan, ik doe enkel wat jij zegt.... Is dit altijd een fantasie geweest van jou? Twijfel dan niet en reageer.....niets moet...Je mag ook reageren als je jezelf liever op een andere manier toont. Vertel....  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Party in the club
Hier een dame die zin heeft om mee te gaan naar Eroxx? Ben leuke 39 hetero vlaamse m, 1m85,79kg. Alles kan, niks moet. Discretie gevraagd en geboden uiteraard. Andere voorstellen ook welkom.  

Party in the club
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
Dave 49 jaar Limburg - Beringen
Top Discretie
Top discretie is heel belangrijk voor mij en jou. Daarom kunnen we ons niet op andere sites zetten zoals tinder,....Herken jij het ook? Je wil je relatie niet opgeven om diverse redenen, maar meer aandacht krijgen van een iemand anders zou je goed doen. Af en toe afspreken om elkaar op te laden, of zeg ik beter ,, ontladen,, ;), een babbel, knuffel, zoen, streling,.... Zie jij het ook zo, dan hoor ik graag wat van jou.Top Discretie gegarandeerd! Ben een slanke sportieve man,.... Groetjes Dave  
Ruben 33 jaar Antwerpen - Lier
Welke dame
Hoi iedereen, Alvast een leuk weekend . Ik ben een 33j gebonden man. 1m78 80 kg en de rest kan je wel ondervinden in een leuke babbel . Wat brengt me hier ? Een beetje de spanning opzoeken met een andere single of gebonden vrouw. Hen je zin in een leuke babbel met da ietsje meer. Reageer maar en hopelijk tot snel x leeftijd maakt ni veel uit ..  
gisteren
RUBEN 33 jaar Antwerpen - Lier
Leuke dame ...
Hoi iedereen, Alvast een leuk weekend . Ik ben een 33j gebonden man. 1m78 80 kg en de rest kan je wel ondervinden in een leuke babbel . Wat brengt me hier ? Een beetje de spanning opzoeken met een andere single of gebonden vrouw. Hen je zin in een leuke babbel met da ietsje meer. Reageer maar en hopelijk tot snel x leeftijd maakt ni veel uit ..  
gisteren
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat, een aanwinst in mijn leven om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale slanke vrouw die ook niet gelukkig is, dan hoop ik dat je eens reageert. Discretie, respect, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
gisteren
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen en beschrikf wat je met me wilt doen. Mag ook groep of meerdere. Golden slut out.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10