Zoeken naar leeftijd uit

Uw zoekactie voor leeftijd uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw (koppel) maakt mijn fantasie waar
Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik krijg deze fantasie niet uit me hoofd. Tijd geleden onder een drankje speelde ik en mijn schoonmoeder een spel truth or dare. En toen moest ik in haar lingerie deze foto’s laten maken door haar. Zoals je ziet werd ik er opgewonden van. Later hebben we er nooit meer over gesproken. Maar sindsdien blijft de fantasie me door Me hoofd gaan. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aandoen en mij dan gebruiken als jou slet voor jou genot. Mij ook anaal nemen met een strapon. Ik ben die dag dus jou slet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren en wie is real. Afstand en leeftijd maken niet uit. Bij klik kan het vaker. Een leuk kinky koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze reactie tussen alle fakers in  

Welke vrouw (koppel)  maakt mijn fantasie waar
Johan 33 jaar Antwerpen - Ekeren
FWB en sapioseksueel
Ben je uit de ruime regio op zoek naar de juiste klik? Iemand om meermaals een leuke tijd mee te beleven en waar ook mee gesproken kan worden? Zelf een hoogopgeleide man in een leidinggevende functie. 1m83 en een normale bouw. Discretie en hygiëne vind ik erg belangrijk en leeftijd net iets minder belangrijk. Wil je iets specifiek weten, dan vraag je dat maar. Ieder bericht wordt beantwoord en een foto krijgt een foto terug. Misschien tot snel?  

FWB en sapioseksueel
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single, OF NIET , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten, Quality , MeTime
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
Zin 56 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Geen zin in...?
Jij ook niet meteen zin om regenbuien gade te slaan morgen doirheen de dag? Liever een paar uur in verwennerij doorbrengen? Je hele lijf laten koesteren, van het ene hoogtepunt naar volgende climax een uur of 3,4? Beetje rond mijn leeftijd, morgen overdag tijd hebbend en uit de examensfeer willen, of uit EK-sfeer, of gewoon uit pure lust... Enkel in les hortensias, en ik 'trakteer'.  

Geen zin in...?
Nathan 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gedachteloos genieten?
Houdt u ook van een avond zorgeloos genieten? Waar het kennismaken en praten evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Dan denken wij misschien hetzelfde? Uw leeftijd en type vind ik minder belangrijker dan een verzorgd voorkomen. Ikzelf ben een klassevolle sportief gebouwde man (1m73, 74kg) met gemillimeterde haren (niet kaal), rustig, vlot in omgang en ‘easy going’. Ik geniet van het spel in al zijn facetten en pas me dan ook graag aan naar uw wensen. Ik ben mannelijk en speels waar mijn voorkeur naar een lang uitgebreid voorspel gaat. Van het langzaam opbouwen, het verleiden die gepaard gaat met het ‘teasen’ en ´pleasen’. Extremen zijn niet voor mij weggelegd en ben ik dus ook niet naar op zoek. Indien u zin hebt om te genieten van een avond, waar we toch even onbeschaamd onszelf kunnen zijn, dan zie ik uw bericht wel verschijnen. Indien u open staat om elkaar geregeld te ontmoeten sta ik daar zeker ook open voor. Nath  

Gedachteloos genieten?
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Heyz
Ik zoek een leuke vrouw om met te chatten, en de rest zien we later wel Ik ben een 47j zachte man, en zoek dus een dame die ook lief en zacht is, en net als ik toch wel op zoek is naar wat aandacht. Verder speelt de leeftijd geen rol voor mij, of het uiterlijk, het lieve zachte heeft prioriteit. Dus laat me iets weten , stuur me een berichtje met eventuele vragen als je die hebt, en voor de rest....iedereen een prettige dag gewenst.  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve 35 jarige man zoekt volslanke dame
Hey, Welke lekker volle vrouw wil zich graag laten verwennen door een mooie sportieve man? Veel is mogelijk dus vraag maar raak. Leeftijd maakt niet echt uit indien er een klik is. Kan mij gemakkelijk verplaatsen en soms ontvangen. Tot snel.  

Sportieve 35 jarige man zoekt volslanke dame
Jurgen 30 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Knappe man zoekt cardate
Ik knappe man van 30 jaar. Zoek een vrouw voor cardate in Keerbergen. Leeftijd vanaf 20+ ik sta voor veel open 191/95/15  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10