Zoeken naar leeftijd van geen belang

Uw zoekactie voor leeftijd van geen belang leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken vandaag of vanavond voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares Gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Nicolas 32 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Genieten
Hoi, ik ben sportieve uitdagende man. Altijd gesport als jongere gast maar daardoor een beetje vergeten te ontdekken. Ik ben iemand die heel graag laat genieten. Zachte lippen stevige handen. Heb nu al wat ervaring bij, maar heel openminded en wil dit nog verder gaan ontdekken. Hiervoor vind ik leeftijd echt niet belangrijk. Gewoon samen genieten en leuke tijd hebben.  

Genieten
Ronald 44 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Vrouw voor regelmatig contact
45 jarige man zoekt vrouw,leeftijd van geen belang,voor regelmatig contact.hyghiene gewenst en geboden.  
Mike 43 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Sportief 43 jaar zoekt ouder
Sportieve verzorgde 43 jarige man. Op zoek naar oudere dame dan mezelf. Als je zin hebt in iets leuks en spannends laat maar weten. Leeftijd heeft geen belang, niet jonger aub. Tot binnenkort? Grt Mike  
Lucas 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Verzorgde sportieve man zoekt dame.
Sportieve verzorgde man zoekt zoekt dame leeftijd niet van belang en voller geen probleem voor een aangenaam moment.Ik geef je de nodige aandacht ,respect en geef je een sensuele massage luisterend naar jou noden.Regio west en oost Vlaanderen .  
Filip58 57 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Gescheiden man 58j zkt FWB / vaste sekspartner
Gescheiden man zoekt een vaste of reguliere sekspartner Puur seks ,fun ,ontspanning zonder relatie Leeftijd heeft weinig belang Ook gehuwd is welkom Discretie verzekerd 58 1m78 88kg veel bespreekbaar  

Gescheiden man 58j zkt FWB / vaste sekspartner
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Santa pola Spanje november december
Hey, ik heb de maanden november en december een appartement gehuurd in Santa pola ( alicante) Spanje. Welke vrouw heeft er zin om enkele dagen te komen genieten? Jij betaald enkel je vliegtuig ticket. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. We spreken op voorhand al eens af om te zien ofer een klik is en het nodige te regelen. En om die zielige fakers hier uit te sluiten! Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Ben benieuwd!  

Santa pola Spanje november december
  1   2   3   4   5   6