Zoeken naar levensgenieter

Uw zoekactie voor levensgenieter leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Emperor 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in Crime
Hardwerkende levensgenieter zoekt “partner in crime” voor intense, maar discrete ontmoetingen. Ik (M): levenslustig, dominant tussen de lakens, verzorgd, gebonden, 50, groot, breed geschouderd, geschoren, respectvol. Jij (V): ruimdenkend, intelligent, ongeremd, zeer sterke sexuele energie. Een warmbloedige vrouw die zich graag laat leiden in bed (of tegen de muur), verzot op experimenteren, tussen 30 en 50. Het doel: mekaars fantasieën realiseren en voor samen vingerlikkend genot ervaren... Nymphomane en/of onderdanige bi-trekjes meer dan welkom. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.... Tintelt het ? Reageren !  
11 dagen
Smooth criminal 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Partner in crime gezocht v , vv, vm,vvv, …
Galante, charmante, respectvolle en discrete goed gebouwde man zoekt een dame (single, gevangen in een relatie of huwelijk, of... 2 vriendinnen kan ook) om elkaar op regelmatige momenten te ontmoeten voor zalige uurtjes samen, geen boemboem maar rustig opbouwend elkaar leren (ver)kennen. . Niet op zoek naar extremen maar iemand met een open geest en zin om te genieten en laten genieten... Graag ook een levensgenieter met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen heeft en liefhebber is van de fijne dingen des leven, lekker eten en goeie wijn, van sauna, welness, massage, ontspannen en erotiek in het algemeen ... bij voorkeur iemand die net als ik overdag veel tijd vrij heeft om op een respectvolle manier samen fijne dingen te doen .. graag reactie met wat uitleg over jouw verwachtingen  
13 dagen
Levensgenieter 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Af en toe genieten... maar verder geen binding
Ben jij ook op zoek naar een leuke partner in crime? Iemand om stiekeme uurtjes mee door te brengen? Zalig genieten van samen zijn, bubbels en babbels … maar ook luisteren… samen ontdekken met respect voor elkaars verlangens en grenzen… niks moet maar veel kan bij klik en wederzijds vertrouwen Verzorgde man is op zoek naar een fijne dame of stel om af en toe samen te genieten van sauna, massage, erotiek en andere geneugten des levens. Veel is te bespreken maar het leven is te kort om niet te genieten. Zelf regelmatig vrij en beschikbaar ook overdag, intiem geschoren en niet-roker kan soms ontvangen en verplaatst zich graag in Oost-Zeeuws-West Vlaanderen  
25 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, openhartig, loyaal, niet opdringerig, geen gierigaard. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw met goed niveau, slank/mollig dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Alles is bespreekbaar. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
Peter S 56 jaar Limburg - Alken
Verboden afspraakjes
Hallo dames. Ik ben een mid-vijftiger en zou graag een spontane dame leren kennen om af en toe discreet af te spreken voor ontspannende momentjes. Op welke manier ? Dat mag je zelf invullen. ;-) Ik ben vrouwvriendelijk, niet opdringerig, sociaal, speels, discreet en een knuffelaar. Ook hou ik er enorm van een vrouw te verwennen, nog meer dan om verwend te worden. Ik ben hygiënisch en 100% SOA-vrij. Ik ben een levensgenieter met een klein buikje, ben intiem verzorgd en ben zeker niet op zoek naar extreme dingen. Liefst zou ik iemand leren kennen om - mits de juiste klik - regelmatig af te spreken. Jou relationele status evenals jou leeftijd spelen geen rol gezien ik discreet ben. Ik ga niet over één-nacht-ijs en zou een kennismaking op neutraal terrein op prijs stellen. Heb je nog vragen of zie jij dit zitten, stuur dan gerust een mailtje. Groetjes.  

Verboden afspraakjes