Zoeken naar lik

Uw zoekactie voor lik leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Service guy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik bef u in uw home office
Terwijl je aan jouw bureau werkt lik ik jouw kutje tot je (één of meerdere keren) klaarkomt. In de sofa tijdens uw koffiepauze kan ook natuurlijk. Verzorgd en hygiënisch. In en rond het Antwerpse ... Stel je je even voor in jouw reactie?  
gisteren
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Spreekt mijn fantasie jou aan...
Hallo dame, ik heb een fantasie, hopelijk spreekt die jou aan, heb je zelf een fantasie, ik luister naar jou voorstel... Je bent huisvrouw en zit alleen thuis of je werkt van thuis uit. Ik bel aan en je laat mij binnen, je bent sexy gekleed, ik geil je op door jou onder je bloesje en onder je kleedje te strelen, ik maak je borsten blood, kneed ze en lik ze, ik plaag je poesje tot ik nattigheid voel, dan trek ik jou slipje uit en geef je een heerlijke likbeurt tot je zalig klaarkomt. Of jij mij dan ook wilt verwennen laat ik aan jou over. Ik verlaat je en vertrek weer naar huis. Leeftijd niet van belang, slank of volslank welkom;-). Interesse, vragen, voorstel dan hoor ik het wel... xxx  
service guy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik bef u in uw home office
Terwijl je aan jouw bureau werkt lik ik jouw kutje tot je (één of meerdere keren) klaarkomt. In de sofa tijdens uw koffiepauze kan ook natuurlijk. Verzorgd en hygiënisch. In en rond het Antwerpse ... Stel je je even voor in jouw reactie?  
Beffertje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Pleasure 33 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Verzorgde kerel kijkt nog eens uit naar wat ontspanning
Goedemorgen. Zelf ben ik van centraal west-vlaanderen. Ik kan ontvangen maar ook verplaatsen. Gezond, sportief. Met het mooie weer hou ik ook wel eens van spanning. Bos ofzo. Wie zin in wat leuks? Zonder meer. Geen gezeur. Respectvol. Discreet. Veel kan. Niets moet. Zelf ben ik 1.77 70kg. 19cm. Getrimd / geschoren. Gezond verklaard. Heldere blauwe kijkers. Zin in wat leuks. Hou van verwennen. Mm lik zelf heel graag als je daar kan van genieten. Tot hoors misschien. Ik reageer altijd met een foto.  
Jarig 33 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Verzorgde man. Opzoek naar een leuk (h)eerlijk moment. Geen gezeur
Spontane gezonde man verwent graag. Zelf ben ik van centraal west-vlaanderen. Ik kan ontvangen maar ook verplaatsen. Met het mooie weer hou ik ook wel eens van spanning. Bos ofzo. Wie zin in wat leuks? Zonder meer. Geen gezeur. Respectvol. Discreet. Veel kan. Niets moet. Zelf ben ik 1.77 70kg. 19cm. Getrimd / geschoren. Gezond verklaard. Heldere blauwe kijkers. Zin in wat leuks. Hou van verwennen. Mm lik zelf heel graag als je daar kan van genieten. Tot hoors misschien. Ik reageer altijd met een foto.  
Keke 54 jaar Antwerpen - Ekeren
Bef slaaf zoekt bef-kut
Onderdanige bef slaaf met slaafskap zoekt bef kut om regelmatig te moeten klaar likken . Ik zoek vrouw die kan genieten dat hij kutje lang en lekker gebeft worden telkens ze geil is. Op afroep kom ik discreet langs om op jou aangeven jou kutje lekker te likken. Gezien ik slaaf ben gehoorzaam ik en doe ik wat je van mij verwacht , buiten je kutje lik ik ook jou kontje en borsten. Neem gerust contact met mij op , je zal genieten en geen spijt hebben van mijn diensten Vele geile likjes  
Karel 36 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
ANR (Borstvoeding)
Ik ben een man van 37j te Eindhoven. Ik ben de laatste tijd gepassioneerd door ANR (Borstvoeding) filmpjes. Dit wil ik nu eens in de praktijk waarmaken. Ik ben op zoek naar een dame die haar borsten aanbiedt om te likken. Je ligt naast me en ik lik je tepels, ondertussen speel je met mijn penis. Jij bepaalt volledig wanneer ik mag klaarkomen. Zelf smeken om klaarkomen mag je negeren. Jij bepaalt wanneer. Indien je geen vreemd zaad over je handen wilt, dan mag je me ook aftrekken met condoom aan  
Hans 44 jaar Limburg - Heers
Houdt er iemand van sperma?
Zijn er vrouwen die van sperma houden? Ik lever de sperma en hopelijk kunnen we er lang mee spelen. Ik lik je graag proper. Tussen de tenen, op je borsten, in je mond, ... Jij beslist waar je het wilt. Ik ben een slanke man, groot en hoger opgeleid.  
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
  1   2   3   4