Zoeken naar man de

Uw zoekactie voor man de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Oprecht, samen, genot
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
Orpheus 53 jaar Antwerpen - Essen
Daddy zoekt jou (V)
Deze Dominante Daddy is op zoek naar jou als little girl. Je bent een (verlegen) meisje dat af en toe verlangt naar aandacht, sturing en discipline. Je bent ondeugend, af en toe een beetje opstandig, plagerig maar ook lief. Je bent serieus op zoek naar een oudere man bij wie je gewoon lekker jezelf kunt zijn, iemand die jou begrijpt en waarbij je veilig kunt voelen. Je bent onderdanig, pleziert en verwend graag en vind het niet erg om af en toe met harde hand gecorrigeerd te worden. Daarnaast zoek je gewoon een vader figuur bij wie je je veilig voelt en bij wie je sexueel kunt experimenteren. Je wil je onderdanigheid verder ontwikkelen. Ben jij dat meisje (18-40 jaar), die al lang hier naar verlangt, stuur me dan een berichtje voor een eerste (online) kennismaking en dan we zien wel wat er van komt.  
Franky 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Welke openmindende vrijgezel/getrouwde dame(35-65) heeft zin om te genieten van zalige momenten met 51-jarige ongebonden man. Zeer veel is mogelijk zolang er wederzijds respect is en mijn motto is 'go with the flow'. Ik hou van een dagje welnessen daarnaast hou ik van massages. Heb een massagetafel lekker masseren met warme olie in een sfeer met kaarsjes en relaxmuziek. Hou ook zeer veel van knuffelen, zoenen, erotiek en sex. Op sexueel vlak sta ik voor zeer veel open. Elkaar verwennen elkaar laten genieten is het allermooiste wat er is in het leven. Liefs xxx  

Dagje welnessen, massage, sex..... of doe zelf een voorstel!
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Vandaag jarig, zoek leuke vrouw voor kennismaking
Ik word vandaag 34 jaar en had op deze dag eens kennis willen maken met een leuke vrouw. Iemand die niks gepland heeft vandaag en op zoek is om er een leuke dag van te maken. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven, doe graag aan sport. Wat vind ik belangrijk is de klik en respect hebben voor elkaar. Tenslotte is het belangrijk dat je allebei geniet en niet 1 persoon. Ben je vrij vandaag en wil je samen iets leuks doen mag je zeker iets sturen. Dan zien we wel verder.  

Vandaag jarig, zoek leuke vrouw voor kennismaking
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
hoogopgeleide sportieve man zoekt vrouw om samen op te gaan in de natuur
Ik ben een sportieve athletische man, met universitair diploma en goede positie. Ik ben zeer goed verzorgd en heb zinnelijk lijf. Ik zoek een gelijkgestemde vrouw die samen wil genieten van de natuur waar we in alle respect elkaar ook heerlijk kunnen verwennen. Ik heb een verborgen hutje in het bos waar we samen kunnen genieten terwijl we de natuur tot ons laten komen. Heb je zin? Ik wil graag kennis maken. Alvast avontuurlijke zoenen.  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
MAANDAG VOORMIDDAG
Hallo, ik zoek langs deze weg een vrouw die morgen wil afspreken om haar eens goed te laten neuken. Een afspraakje kan morgen tijdens de voormiddag. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man. Beffen doe ik ook. Tot morgen?  

MAANDAG VOORMIDDAG
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10