Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jerome 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw of meisje(21+) wil eens lekker stevig gelikt worden door ervaren man
Hier Jerome en wie is Jerome wel een zachte lieve man die er van houdt en geen genoeg kan van krijgen om een vrouw lekker stevig te likken vol overgave om u lekker te laten klaarkomen.Veel vrouwen missen dit en verlangen er zo naar wel ik kom u dit met veel plezier geven met het volste respect op een vrouwvriendelijke manier hygiëne en discretie worden u 100% geboden.Zelf hoef je niets te doen je juist laten likken en genieten maar wil je meer geen probleem en elke leeftijd kan genieten en studentes(21+)ter ontspanning in den bloc kan ook heb ook ervaring in tantra massage.Mail mij gerust met uw wensen en wat je wil en wie weet kan je straks al genieten.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
gisteren
Minnaar 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Minnaar zoekt een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang)
Hallo, Ik ben een goed uitziende jonge man van 53j 185, 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Groetjes,  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
gisteren
Philippe 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Op zoek naar een nieuwe ervaring! Vind het leuk om nieuwe dingen/mensen te ontdekken. Wie doet een leuk voorstel? Vrouw of koppel? Een spannend gesprek of wat meer? Jonger of ouder? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open!:) Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Hopelijk tot snel! Mss vanavond nog? ;)  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Jelle 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Iemand vrij Vanavond 7/06
Heyhey, Leuk dat je even de tijd neemt om mijn zoekertje te lezen. Ikzelf ben een gebonden man van 42, 1m90 verzorgd, sociaal en hou van humor. Daarnaast ben ik op hygiëne gesteld. Ben jij een open minded dame (gebonden of niet maakt mij niet uit) die wel zoekt naar wat (ont)spanning dan ben jij de persoon die ik zoek. Leeftijd speelt voor mij geen rol, leuke klik met ruimte voor humor en uiterste discretie. (Geen interesse om mij te moeien in uw relatie). Ben je vanavond vrij in de regio Brussel/Gent/Kortrijk? Bij leuke klik, meerdere afspraakjes mogelijk. Indien interesse, dan hoor ik het graag. Tot straks?  

Iemand vrij Vanavond 7/06
gisteren
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een ruimdenkende vrouw die de wens heeft om eens lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

Groot geschapen man zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10