Zoeken naar nog geil

Uw zoekactie voor nog geil leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Steve 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Geile jonge hitsige dame gezocht voor ontspannende seksdate
Deze deftige hoog opgeleide heer zoekt contact met een levenslustige jonge dame max 28 jr of studente 18+ voor seksdate, met o.a. kwalitatief hoogstaande intense wederzijdse orale verwenning ( langdurig intens beffen, ik jou rimmen ). Trefwoorden : discretie, eerlijk én betrouwbaar, respectvol, zin voor humor, en last but not least, geil :-) Zijn deze trefwoorden jou op je mooie lijf geschreven ? :-)Zin gekregen ? Laat het me weten.  
gisteren
Stiefpa 48 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Rijpere, geile bok zoekt jonger, groen, geil blaadje of rijpe oma
Rijpere, geile bok; 48, m79 en slank, groot/fors geschapen, potent/hoog libido, verzorgd, charmant doch seksueel n tikkeltje dominant (enkel lust, geen pijn; zoekt jonger (18 tot 30), groen, geil blaadje of rijpere (50+) oma voor discrete, stoute seksafspraakjes.  
gisteren
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker praten over fantasieën en mss meer
Wil jij ook als ik eens kunnen praten over je fantasie? Dan ben je altijd welkom om te sturen. Ik heb er ook nog eenbpaar die ik wil delen. Als het klikt kunnen we misschien deze laten uitkomen. Sta voor veel open en heb geen vooroordelen. Gewoon geil chatten.  
gisteren
Mystery 34 jaar Limburg - Lummen
Secret desire
Enige tijd heb ik al stiekem het verlangen om is te ervaren hoe geil plasseks is om te doen zowel geven als nemen, mocht je hier zelf ook door geprikkeld worden of mss nog een ander verlangen hebben dan hoor ik zeer graag nog wat van je. Zelf ben ik een verzorgde man met de nodige hygiene en discretie, ben 1m80, 84kg, netjes geschoren en getrimd en discretie verzekerd, ben zelf niet single. Date zou doorgaan op discrete locatie met bubbels erbij op mijn kosten. Wie weet mss tot snel...  
student 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
student zoekt cougar/milf
Hey, deze jonge student is opzoek naar een geile vrouw om samen af en toe af te spreken voor een geil avontuurtje. ik kan ontvangen en verplaatsen. welke vrouw heeft een fanatasie van een jonge gast. nu is je kans :)  

student zoekt cougar/milf
gisteren
Kinky 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
spannend scenario soft bdsm ... welke vrouw durft?
Ik laat je binnen, maar je ziet me niet. Je kleedt je uit en doet de blinddoek om die klaar ligt. Ik begeleid je naar de slaapkamer waar ik een setting heb voorbereid : sfeer, geur, muziek, soft bdsm attributen. Je trilt van spanning en opwinding en mss een beetje angst (begrijpelijk). Ik stel je op je gemak, er gebeurt ABSOLUUT niets wat je niet wil, jij beslist. Je laat je vastgespen op het bed. Er is vertrouwen en je geeft de controle af, zachtjes neem ik de controle over en begin aan een verwensessie van kop tot teen en alles daartussen. JOUW genot primeert, ik geniet van jouw genot. Verwacht geen pijntoestanden, het is het feit dat je de controle afgeeft dat je opwindt. Je geniet, je wordt opgewonden en geil en laat je verwennen. Bij serieuze reactie en interesse stuur ik foto. We kunnen op voorhand videobellen zodat je ziet wie je zal ontvangen. Jij : leeftijd onbelangrijk, wel slank tot normaal figuur. Ik verwacht je ...  
Movl36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Lets play tonight, do you dare?
Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging vanavond? Stap dan uit je comfortzone van je dagelijkse grijze leventje en doe mee met me vanavond, en speel een adembenemend, geil spel samen met me dat je grenzen zal verleggen! Dit is niet zomaar een spel, maar zie het meer als een avontuur, die vol onverwachte wendingen (het lot van de kaarten beslist) intense momenten (allerlei opdrachten bij mekaar) en grenzeloze opwinding. Laat zien wat je in huis hebt en bewijs dat jij de uitdagingen aankan. Dit is jouw kans om jezelf te overtreffen en te tonen dat je moedig genoeg bent om deze geile uitdaging aan te gaan! Durf je stuur dan snel!  
Lowry 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gebonden man verwent graag oudere dames
Dag dames. Ik ben een verzorgde man van 36 met goeie uithouding, zeer hygiënisch ingesteld en goed voorzien. Stats; 1m76, 74kg en 19cm. Zijn er dames die op zoek zijn naar spanning en een geil avontuurtje? Oudere dames zeer welkom. Wel altijd met het nodige respect.Zeer discreet. Stuur me een mailtje met foto en ik reageer zeker terug. Geile groetjes,  

Gebonden man verwent graag oudere dames
Sikici 39 jaar Limburg - Leopoldsburg
Een geile vrouw
Hallo dames , ik ben een Turkse man , single, 40j licht baard m74 ,78kg en zeer geil.ik zoek een geile dame voor een leuke paar uur.ik kan ontvangen en verplaatsen.  

Een geile vrouw
Mystery Dreams 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Secret soulmate
Al enige tijd heb ik fantasie om is een geil afspraakje te beleven met een geile dame die thuis haar verlangens niet beantwoord krijgt of seksueel verwaarloosd word zoals ik vanwege de Al enigesleur of spanning uit de relatie, klinkt dit bekend dan kunnen wij mss samen leuke momenten beleven in alle discretie. Mocht je kunnen squirten of net als ik fantaseer over plasseks is dit zeker een plus. Ik ben een verzorgde spontane man met de nodige hygiene en discretie zowat bad boy type zeggen ze, 1m81, 86kg, 19cm overal netjes geschoren en getrimd met de nodige tattoo's.... Bij intresse hoor ik graag wat van je en kunnen we een foto uitwisselen, andere voorstellen ook zeker welkom. Grtjs en mss tot snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10