Zoeken naar ontvangen soms

Uw zoekactie voor ontvangen soms leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Via deze advertentie wens ik graag in contact te komen met een dame voor regelmatig contact.uiteraard alles met respect voor elkaar. Zelf ben ik een passionele verzorgde man intiem geschoren van 51 goed uithoudingsvermogen meerdere hoogtepunten. Kan ontvangen veel kan goed gesprek knuffelen Zoenen strellingen heerlijke vrijpartijen.indien intresse hoor ik je heel graag.  

Single man
Jarig 33 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Verzorgde man. Opzoek naar een leuk (h)eerlijk moment. Geen gezeur
Spontane gezonde man verwent graag. Zelf ben ik van centraal west-vlaanderen. Ik kan ontvangen maar ook verplaatsen. Met het mooie weer hou ik ook wel eens van spanning. Bos ofzo. Wie zin in wat leuks? Zonder meer. Geen gezeur. Respectvol. Discreet. Veel kan. Niets moet. Zelf ben ik 1.77 70kg. 19cm. Getrimd / geschoren. Gezond verklaard. Heldere blauwe kijkers. Zin in wat leuks. Hou van verwennen. Mm lik zelf heel graag als je daar kan van genieten. Tot hoors misschien. Ik reageer altijd met een foto.  
Bart 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen eentje ...
Hè, Samen gezellige eentje smoren, en van elkaar genieten. Ik kan je ontvangen in edegem  

Samen eentje ...
gisteren
Bart 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Ervaren masseur geeft erotische massages aan dames.
Ik ben een ervaren gediplomeerd masseur die enkele weken op vakantie aan zee is. Wie heeft zin in een heerlijke erotische massage? De erotische massage mogen geven is een voldoende tegenprestatie.. Helaas kan ik niet zelf ontvangen. Tot binnenkort?  
gisteren
Pieter 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Stoute 56j man zoekt dominante dame 50+ 60 +70 +
Help, ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Eerst zet je me in de hoek, broekje naar beneden gestroopt, kletsen op de billen. Daarna vervul ik jouw wensen. Ik kan voorlopig zelf niet ontvangen.  
Man zoekt vrouw 42 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek 0488427961
Man zoekt vrouw op regelmatige basis
Hallo dames, ik ben op zoek naar een leuke vrouw om regelmatig mee af te spreken in regio Vlaams Brabant of omgeving, geen vaste toestanden gewoon voor plezier en dagelijks sleur even te doorbreken, kleur of leeftijd geen belang alleen veel zin hebben, ik kan ontvangen of verplaatsen, mocht je interesse hebben om verder kennis te maken stuur me gerust Groetjes  

Man zoekt vrouw op regelmatige basis
gisteren
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde leuke geile vrouw, ook rijpere vrouw tot....jaar
Grote, nette en zeer hygiënische man van 60 jaar zoekt contact met verzorgde leuke geile vrouw, ook rijpere vrouw tot ....Jaar voor fijne geile afspraakjes en meer zoals samen terrasje, etentje, uitstapje, eventueel club bezoek etc... Ik kan verplaatsen en ontvangen. Liefs xxx  
Frank 61 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Gezellig date
Hoi hallo daar hier een gezellige geschoren potente man. ik zoek een gezellige vrouw voor een heerlijke date met alles erop en aan. event met een heerlijke olie massage op de massage tafel of op het matrasje om mee te beginnen. hier in mijn Chalet op de camping net buiten bergen op zoom. daar ik rustig en discreet kan ontvangen hier. lijkt het je wat? laat dan even wat weten. gr Frank  

Gezellig date
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Nog opzoek voor deze avond! Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken. Ben verzot van beffen. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kan ontvangen. Zin?  

Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Nice2u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geil maatje, nu dinsdag of woensdag bijvoorbeeld....
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Geil maatje, nu dinsdag of woensdag bijvoorbeeld....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10