Zoeken naar opgeleide

Uw zoekactie voor opgeleide leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ward 46 jaar Limburg - HASSELT
Een dag vol seks en intimiteit
Hoi. Ik ben een slanke hoger opgeleide man op zoek naar een spannende date vandaag. Ik ben slank, groot en ik heb een grote prikker. Ik ben eerder zacht en onderdanig, dus voorkeur gaat uit naar een extra lange date met extra veel voorspel, zoenen en relaxen in bed. Ik ben de hele dag beschikbaar. je leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Hygiëne, respect en spontaniteit des te meer.  
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Zachte man op zoek naar intieme date vr 31/5
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar een intieme date. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel (orale) seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Jan 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massage voor een oudere vrouw
Ik wil graag een oliemassage geven aan een oudere vrouw , ben verzorgde hoger opgeleide man .  
Ward 45 jaar Limburg - Bilzen
Zachte man op zoek naar intieme date vandaag of morgen
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar een intieme date. Ik heb enkele zware weken achter de rug. vandaag en morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen of vrijdag zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
AtYourService 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
Genieter zoekt dame of koppel.... voor erotische verleiding
Zijn jullie dat verfijnde stelletje (of die leuke dame) dat naast opwinding ook wel enige klasse en niveau zoeken? Genieten van sensuele verleiding en het langzaam opdrijven van de spanning om op het juiste moment over te gaan tot de verkenning van die contouren onder het textiel.. een vingertop die speels langs een hals of open rug de grenzen van dat kleedje opzoekt.... spelend langs die rand tot aan dat ene plaatsje dat uitnodigt om ook wat onder het textiel zit te verkennen zonder daarom het sensuele en verleidelijke te verliezen... Zelf een hoger opgeleide, stijlvolle, respectvolle en verzorgde genieter die graag een vast contact zou vinden voor regelmatig en voor langere tijd. Deze goed gebouwde, intiem geschoren niet-roker stuurt steeds een antwoordje... de zoektocht kan lang zijn...maar ik zoek niks vulgair maar verfijnde speelse erotische verleiding zonder direct alles te ... Voel jij/jullie je aangesproken reageer gerust  
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Morgen zin in intimiteit en oraal
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar intimiteit en oraal (likken). Ik heb enkele zware weken achter de rug. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel orale seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Bart34 34 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Zin in een spannende zondagavond?
Vanavond geen plannen? Wel ik ook niet! Nette, hoger opgeleide, sportieve dertiger. Laten we er samen een fijne avond van maken? Eerst drankje en kennismakingsgesprek met een glaasje en een hapje. Is de klik er dan kunnen we er een spannende avond van maken, en samen een spel spelen. Welk spel zul je denken, monopoly, stratego,... Wel het spel heet "the lot of the card games" een blackjack/21 spel tegen mekaar, wie een ronde verliest moet een kledingstuk uitdoen, tot je naakt bent als je dan verliest moet je een briefje uit je bokaal trekken er zitten er bij ieder 10 in 5 met niks op en 5 met een letter op, elke letter staat voor een seksuele opdracht die je moet doen bij mekaar, vooraf spreken we af wat je zeker niet wilt. Nadien kan je gerust blijven slapen als je wilt. Iemand zin hierin, leeftijd en looks van geen belang! Pm  
Gentleman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FWB
Dag ondernemende dame, Ik ben een hoger opgeleide man opzoek naar een vrouw met uitstraling en persoonlijkheid. Vind het opwindend een vrouw te zien genieten. Wetende dat het voor een dame maximaal genieten is bij de juiste opbouw en opwekken van opwinding. Zeer sportief en kennis van sport en sensuele massages. Strelen, aanraken om langzaam over te gaan naar teasen en pleasen. Belangrijk om connectie te hebben niet alleen fysiek maar ook in mind maakt het allemaal intenser. 1,84m 78kg single en atletisch gebouwd, ruime interesses en sociaal. Mss tot hoors. Grtjs  

FWB
10 dagen
Lars 48 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Geile jonge hitsige dame gezocht voor ontspannende seksdate
Deze deftige hoog opgeleide heer zoekt contact met een levenslustige jonge dame max 30 jr of studente 18+ voor seksdate, met o.a. kwalitatief hoogstaande intense wederzijdse orale verwenning ( langdurig intens beffen, ik jou rimmen ). Trefwoorden : discretie, eerlijk én betrouwbaar, respectvol, zin voor humor, en last but not least, geil :-) Zijn deze trefwoorden jou op je mooie lijf geschreven ? :-)Zin gekregen ? Laat het me weten.  
  1   2   3