Zoeken naar rijpe

Uw zoekactie voor rijpe leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
ben een verzorgde sportieve 55j slanke en goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om met te daten en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
peter 51 jaar Limburg - Genk
Rijpe Dame
Goedemorgen, is er een dame of juffrouw die namiddag eens een ritje wil maken op harde speelkameraad? Kan mij goed verplaatsen, Peter  

Rijpe Dame
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Maxime 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rijp plezier
Deze slanke zestiger vraagt zich af of hier rijpe dames lezen die interesse hebben in een beetje plezier. Leeftijdcategorie 60+. Gewoon een beetje genieten van elkaar, niks extreem. Ik ben dus slank, lang, zie er goed uit, empatisch en zachtaardig. Discreet en verzorgd, net zoals jij. Mail me! Liefs, Max  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik ben een man van 42 jaar en ik val enorm op rijpe vrouwen. Langs deze weg zoek ik dan ook naar een sexafspraakje met een rijpe vrouw. Ik ben een niet onknappe, slanke en groot geschapen man.  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve goedgeschapen 55j man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken, om samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.Ben 1m81, 67kg, blauwe ogen, goed geschapen en mooi geschoren.  
10 dagen
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes.  
10 dagen
Maxime 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rijp plezier
Deze slanke zestiger vraagt zich af of hier rijpe dames lezen die interesse hebben in een beetje plezier. Leeftijdcategorie 60+. Gewoon een beetje genieten van elkaar, niks extreem. Mail me! Liefs, Max  
  1   2   3   4