Zoeken naar seks vanavond

Uw zoekactie voor seks vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ett 28 jaar Antwerpen - Ekeren
Gentleman op zoek naar seksdate over heel vlaanderen
Hallo allemaal na een lange tijd hier weg geweest ben ik er weer ! Kort stel ik me even voor … hetero gentleman 175 75 kg 18,5 cm mooi lichaam , hygiënisch en soavrij . Ik zoek een seksdate waar veel kan maar niets moet , respect en geen haantjesgedrag , ik sta voor veel open evt trio , bull , gangbang , oldcuck… Geen fotojagers aub. Stuur me even een bericht waar je u voorstelt met een foto en eventueel uw telefoonnummer. Ik antwoord meteen en kan heel snel afspreken over heel vlaanderen evt omstreken  

Gentleman op zoek naar seksdate over heel vlaanderen
Masseurke 40 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Massage? Ontspanning? Verwennerij?
hallo lieve dames, meisjes, Ben jij door de dagelijkse stress een beetje overspannen? heb je nood aan een beetje relaxatie? Geen zin in een gewoon massagesalon? of een massage met een ietsje extra? Dan ben je bij mij op het juiste adres... Ik geef u massage (in boxer of volledig ontbloot) die start bij de rug, gaande naar de borst en geleidelijk afzakt naar beneden. Indien gewenst kan dit afgesloten worden met vinger en likmassage :-). Bedoeling is hier uw genot voorop te stellen, dus geen seksintenties. Spreekt je dit aan, laat een berichtje na per mail met foto met uw verlangens. Kus  
Subtiel 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek iemand om te beffen
Zou dit graag subtiel doen gezien ik een vriendin heb, maar ik zou graag een vrouw vinden die graag geeft word. Mijn vriendin wil niet dat ik het bij haar doe, maar ik doe het daar echt veel te graag voor. Dit gaat dan ook over enkel beffen. Wil geen seks want dat krijg ik genoeg van haar. Ik ben er ook vrij goed in dus je orgasme is vrijwel gegarandeerd. Zou kunnen dat ik er spijt van krijg en uiteindelijk niet reageer, maar heb er op de moment echt zin in.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Timothée 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Passie & (ont)spanning
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die op zoek is naar een iets oudere klassedame om op vaste basis te (ero)daten. Bij voorkeur tweewekelijks of maandelijks. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning, safe seks.. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Misschien tot gauw ;-).  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Ben verzorgde lieve man en zoek vrouwen die graag hun Borsten laten betasten , knuffelen, kussen of masseren, niets meer, geen seks,,enkel zachtjes met uw borsten spelen ..ik maak geen misbruik , ook afhangers en vrouwen met een handicap ..Enkel overdag ,  
Metalhead 43 jaar Antwerpen - Dessel
Graspopseks
Welke vrouw (of vriendinnen) willen de nachten op graspop niet alleen in hun tentje zitten en mijn “boner” in jullie boneyard krijgen. Mail me en we spreken iets af!!!  
Maried and horny 26 jaar Antwerpen - Zoersel
A boring maried life
Hey, sinds ik getrouwd ben is mijn leven echt saai geworden. In een jaar amper seks. Ben nog maar 26 en tis al precies gedaan met de seks. Wat ik zoek is een vurige dame, of jij nu alleenstaand of getrouwd bent. Dit maakt ni uit, goeie seks waar een goeie babbel ook mogelijk is. Meer weten stuur me gerust tot dan!  

A boring maried life
Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Seksdate of cardate
Hey ben een man van 29j, 1m87 85kg blauwe ogen en kort bruin haar. Ik zoek alleen dames/meiden of studenten. Ik zoek seksdate,cardate of een fwb. Hygiene en discretie zijn belangrijk. hopelijk vind ik hier een leuke dame/meid  
69 69 69 69 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
69 69 69 69 69 69
Welke meid of vrouw uit de omgeving heeft zin in een seks gevulde avond/nacht met leuke man? Ik ben 170 80kg look 30ger met goeie lengte in de broek en groot libido. Durf jij mij aan? Foto is van internet en is wat ik zoek.  

69 69 69 69 69 69
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10