Zoeken naar stel uit

Uw zoekactie voor stel uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Discretie verzekerd.  
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Deze avond na 22u onverwacht vrij.
Hoi ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Deze avond na 22u onverwacht vrij. Waar kan ik langs gaan voor een leuke avond/nacht. Regio alken hasselt .... Stuur je stats,foto en voorstel. Grts tom  
Discover 63 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blowjoblover gezocht
Hey dames. Ik ben op zoek naar een jongedame die graag geniet van het geven van een blowjob. Als tegenprestatie wil ik jouw gerust ook oraal verwennen, of meer indien jij daar zin in hebt. Niets moet, veel kan. Stel je even voor en laat ons van en met mekaar genieten van de mooie dingen des levens. Fotootje mag altijd, maar ook zonder krijg je een antwoordje terug.  
Sven 46 jaar Limburg - Bilzen
Zaterdag 22 juni
Hoi ik ben sven ik woon in bilzen ik ben intiem geschoren ben op zoek naar een koppel of vrouw die zaterdag willen afspreken voor geile avond ik weet een leegstand huis hier in bilzen of ander voorstel ook goed  

Zaterdag 22 juni
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
gisteren
Service guy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik bef u in uw home office
Terwijl je aan jouw bureau werkt lik ik jouw kutje tot je (één of meerdere keren) klaarkomt. In de sofa tijdens uw koffiepauze kan ook natuurlijk. Verzorgd en hygiënisch. In en rond het Antwerpse ... Stel je je even voor in jouw reactie?  
Pieter 56 jaar Antwerpen - Edegem
56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
Ben 56 j, 1,82 m, 76 kg, vrij sportief. Zeer druk en hard werkend met eigen bedrijf. Ter ontspanning zoek ik een sensuele, jongere vrouw enkel voor orale sex. Kan op verschillende manieren, je geeft me enkel een lekkere blowjob + CIM. Ofwel geef je een sensuele massage met blowjob. Ofwel 2-weg orale sex waarbij ik je ook lekker mag likken. Discretie en hygiëne zijn natuurlijk belangrijk en gevraagd/geboden. Bij voorkeur kan je ook discreet ontvangen, zoniet evt RDV hotel. Je bent zelf jonger (max 40), slank en sensueel en je houdt natuurlijk van orale verwennerij. Doe me een voorstel bij interesse met wat je zelf als voorkeur hebt. Rest bespreken we achteraf.  

56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
gisteren
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Spreekt mijn fantasie jou aan...
Hallo dame, ik heb een fantasie, hopelijk spreekt die jou aan, heb je zelf een fantasie, ik luister naar jou voorstel... Je bent huisvrouw en zit alleen thuis of je werkt van thuis uit. Ik bel aan en je laat mij binnen, je bent sexy gekleed, ik geil je op door jou onder je bloesje en onder je kleedje te strelen, ik maak je borsten blood, kneed ze en lik ze, ik plaag je poesje tot ik nattigheid voel, dan trek ik jou slipje uit en geef je een heerlijke likbeurt tot je zalig klaarkomt. Of jij mij dan ook wilt verwennen laat ik aan jou over. Ik verlaat je en vertrek weer naar huis. Leeftijd niet van belang, slank of volslank welkom;-). Interesse, vragen, voorstel dan hoor ik het wel... xxx  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Mooie lingerie in ruil voor ?
Ik heb wat mooie, nieuwe lingerie te geef aan een mooie, sensuele, jongedame tussen 18 en 30. Heb je maat 80b en s/m dan kan je in de prijzen vallen. Alles voor jou in ruil voor ? Doe een voorstel....  

Mooie lingerie in ruil voor ?
gisteren
Pieter 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10