Zoeken naar vaste voor

Uw zoekactie voor vaste voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tim 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Genieten
40 jarige single man zoekt vaste seksrelatie. Met een spontane en simpatieke vrouw. Leeftijd niet echt belangrijk. Verzorgd uiterlijk en hygiëne des te meer. Na al een tijd single te zijn word het gemis aan intimitiet steeds groter. Zoek geen extreme of vulgaire dingen. Wel fijne en aangename momenten tussen man en vrouw. Graag enkel serieuze reacties. Foto's uitwisselen als het klikt via mail of Watsapp.  
gisteren
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Vaste seks partner gezocht
Ik redelijk knappe man 170 79kg met 30ger look en libido van 20ger zoek leuke vrouw voor enkel seks relatie. Vanaf 30j tot 50j en in groot omstreken van gistel. Ik ontvang en verplaats. Geen extreme toestanden wel fun en genieten van seks samen. Intresse? Mail me dan.  
gisteren
Zakenman 49 jaar Antwerpen - Westerlo
Zakenman zoekt vaste minnares om in de watten te leggen
Je bent gelukkig, hebt weinig zorgen of behoefte om van partner te veranderen. Maar... je verlangt af en toe naar iemand die je diep in de ogen kijkt en je vol passie zoent. Iemand die door je haar gaat, je hals zoent, je lichaam streelt. Die ook een steelse blik werpt op je boezem, zijn ogen niet kan weghouden van je billen en duidelijk zin heeft in jou. Geen gierige eendagsvlieg, maar een man van de wereld, die jou graag verwent op alle vlakken. Je wilt een coole vent, waar je graag mee praat, maar waar het op sexueel vlak ook mee klikt. Die man bestaat, maar hij heeft jou nog niet gevonden... :-) Hij is een verzorgde, aantrekkelijke, stijlvolle man, gebonden en discreet. Geen macho maar weet wel van aanpakken. Hij zoekt een leuke en geile vrouw uit de regio, die het ook fijn vindt om af en toe iets stouts te doen. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of lichaamsbouw. Jij hebt weinig taboes, en bent niet bezitterig.  
Beertje 51 jaar Antwerpen - Lier
Discrete sexrelatie
Deze prille vijtiger(51j) zoekt naast zijn latrelatie een vaste sexpartner om leuke tijden mee door te brengen.Voel je jouw aangesproken neem dan zeker contact op.Na mail en interesse verder contact via whatsapp.  
Guillaume 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
1 LEUKE VASTE DAME GEZOCHT
Hey Herken je het gevoel er te weinig geleefd word buiten onze dagdagelijkse sleur Vorm van erkenning, passioneel tekort in je eigen relatie De juiste klik en vibe terug te willen voelen Bij deze zoek ik een gelijkgestemde dame die connectie/ niveau , zonder platvloerse toestanden hoog in het vaandel dragen Zelf ben ik zeer sportief, slank, niet rokende jongeman 1.80 m- 76 kg Graag een duidelijke foto met wat korte uitleg over jezelf Hopende hier m’n vast dekseltje dan te kunnen vinden Liefs  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste FWB gezocht
Dag dames, Ik ben een lieve, ondeugende Gentenaar op zoek naar een vaste FWB. Ben recent terug na een paar jaar in Londen te hebben gewerkt en zou graag leuke momenten delen met een dame tussen 25-45. Een vaste persoon om elkaar te verwennen dus. Ik zoek geen extreme dingen of zo. Samen naar een privé wellness of uit eten gaan ook. Alles in een sfeer van respect waar er ook ruimte is voor genegenheid en affectie. Groetjes, Tom  

vaste FWB gezocht
Genieterke 51 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Leuke avond in Knokke-Heist of omstreken vrijdag 24/05 en/of zaterdag 25/05
Respect en humor zijn belangrijk voor mij. Net als enig niveau. Zelf ben ik 51 jaar, 1m90 groot en atletisch gebouwd. Wellness, wandelen, gastronomie en reizen zijn mijn hobbies. Heb geen vaste plannen voor vrijdag en zaterdag, dus we kunnen volop improviseren. Samen genieten, spanning opbouwen en we zien wel wat de avond brengt. Ik kan mijn verplaatsen maar ook ontvangen bij mij op appartement. Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Stuur me dan zeker een reactie!  
YOLO 56 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
DIE SPELD IN DEZE HOOIBERG ..., IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ... !
Hoi, zowel voor jou als klasse dame, als voor mij als man is het zoeken naar die speld in deze hooiberg ... Als dame (single of met medeweten van) heb je de fantasie, dat verlangen op een vaste lover... Graag zou ik die ééne dame (die speld) willen leren kennen om van al dit moois samen met elkaar te genieten, een vast contact opbouwen, maar geen vaste relatie ! Ik denk niet alleen met mijn ..., hij bestaat dus nog :-). Ik ben een zeer verzorgde en goed geconserveerde vijftiger, kort blond haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Soa vrij en gesteriliseerd... Zijn er voldoende raakvlakken, laat dan gerust een berichtje na, uitkijkend naar wat komen zal / kan ... Fijne dag nog x  
Diego 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe man (gepensioneerd) uit de betere kringen. Man die zijn wereld kent met normen en waarden, mee met zijn tijd. Verzorgd, empatisch, romanticus met een goede dosis humor. Goede luiseraar, respect- begripvol. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren... geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle vrouw 50/60j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Groetjes.  
Joseph 32 jaar Limburg - As
Nette sportieve grote man voor een vaste date ?
Verzorgde man 1.92m groot en verzorgd type geen piercings/tattoos. Sportieve en gezonde levenstijl, opzoek naar een vrouw in alle discrete om af te spreken evt een cardate ot meer, liefst een vrouw die regelmatig zou willen genieten..  

Nette sportieve grote man voor een vaste date ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10