Zoeken naar volslanke vanaf

Uw zoekactie voor volslanke vanaf leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
ben een verzorgde sportieve 55j slanke en goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Genieterke 54 jaar Antwerpen - Wommelgem
(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Ben jij die dame met maatje meer , die discreet wil genieten van date met massage in dreamhotel vlakbij afrit autostrade wommelgem? Dit op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30 ( geen andere tyden ) . Jou profiel: intiem geschoren , grote borsten ,verzorgd , geen professioneel , leeftijd tussen 50j en 75j, vermeld u wensen. Ik ben man 55j , 1m96 , 120 kilo intiem geschoren. Ik Hou van massages geven , tongzoenen , beffen en neuken. Graag reactie met gezichtsfoto. Gezichtsfoto van me weer. Hotel is op mijn kosten . Ook cuckcold koppel welkom. BEN HETRO. Bij afspraak word via whatsapp met elkaar gebeld om fakers te vermijden .  

(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
mollige/volslanke iets oudere vrouw voor aanrakingen
Ik zoek een zwaarlijvige vrouw met grote borsten voor aanrakingen. Geen geneuk. Meer uitleg na de eerste mail.  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om met te daten en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Welke vrouw wil fijne afspraakjes maken met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen...Met respect voor jou noden en verlangens zou ik je graag ontmoeten..Ik ben een sportieve, casual geklede verzorgde man: 1m80,72 kg,niet roker Ben discreet! Ik hou ervan om naar de sauna te gaan,massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken,enz...Ik verlang al naar jou...Oudere volslanke of verlegen vrouwen aarzel niet om te reageren....ik zie uit naar jou reactie! Kan me verplaatsen en ontvangen bij de juiste klik...  
Bbw lover 50 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Bbw lover
Welke volslanke vrouw wil uitgebreid verwend worden door goed uitziende man van 50 jaar. Ik bef graag en goed, naar het schijnt, en kan dit lang volhouden. Interesse? Dan hoor ik heel graag van jou.  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve 55j slanke man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
Bbwlover 48 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Volslanke vrouw (bbw rubens type)
Ik zoek een volslanke vr om leuke momenten mee te beleven Ben normaal tot slank gebouwd Leeftijd of relatie status speelt geen rol Wel volslank zijn Kijk ook je spam na bij reactie  
Johan 42 jaar Antwerpen - Boechout
Friends With Benefits
Welkom vrouw wil een fijne vriendschap beleven met een niet onknappe man? Misschien kunnen we deze samen invullen... Ik hou ervan om naar de sauna te gaan, massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken, enz. Ik verlang al naar jou....Oudere, volslanke of verlegen huisvrouwen mogen ook reageren maar zie uit naar jou reactie...Tot zo?  
  1   2   3   4   5