Zoeken naar voor 20

Uw zoekactie voor voor 20 leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 54 jaar Vlaams-Brabant - Meise
Daddy zkt meisje
Hallo jonge dame, ik zou graag kennis willen maken met een meisje/dame/vrouwtje tussen 20 en 35 jaar om indien er een goede klik ontstaat een discrete Daddy/meisje relatie mee op te bouwen, ik wil graag diegene zijn waar je alles in alle discretie aan kan vertellen, en jij je hartje bij kan luchten, ik wil je helpen met raad en daad en je beschermen daar waar ik kan, maar heel af en toe moeten kleine meisjes ook gehoorzaam zijn en zal zij moeten doen wat Daddy zegt, maar ook op dat gebied wil ik jou verwennen zodat we met een zalig gevoel weer kunnen uitkijken naar een volgende date, ik ben een Daddy van 54 wat voller gebouwd (type knuffelbeer), en ik kan me regelmatig overdag tijdens de werkweek vrij maken, wil je me beter leren kennen schrijf dan gerust een mailtje. groetjes Daddy  
gisteren
Guido 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Marcelino's Sint Truiden
Il y a environ 20 ans (oui, c'est long), je visitais régulièrement le club échangiste de Marcelino ŕ Sint Truiden. J'y ai rencontré ŕ plusieurs reprises une belle et douce dame francophone. Elle était toujours accompagnée de son mari ivre. J'ai eu de belles conversations avec elle, rien de plus. J'aimerais la revoir. Est-ce que quelqu'un peut m'aider. Appelez-nous.  
gisteren
Patrick 56 jaar Antwerpen - Wijnegem
Zoek mooie slanke exotische dame voor regelmatig contact
Mooie verzorgde man zoekt een lieve dame , mag exotisch zijn, maar vooral slank , leeftijd 20-45j voor regelmatige afspraakjes in de buurt van Wijnegem. GFE en sensueel staan centraal. Graag voorstellen.  
Guido 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Marcelino
Een 20-tal jaren (jaja dat is lang) geleden bezocht ik geregeld parenclub Marcelino's Sint Truiden. Ik heb daar enkele keren een mooie lieve franstalige dame ontmoet. Zij was steeds vergezeld van haar dronken man. Ik heb met haar leuke gesprekken gehad, meer niet. Ik zou haar nog eens willen ontmoeten. Kan iemand mij helpen. Geef maar een seintje.  
Beffertje 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke jonge meid wil graag gelikt worden.
Fantaseer er over om nog eens een lekker jong (20-30j) kutje te likken en meermaals te laten klaarkomen. Hou jij van oraal verwent worden en wil je dit graag eens ervaren met een oudere ervaren man. Graag kom ik je uitgebreid beffen tot je heerlijk klaarkomt. Kan ook onder toeziend oog van je vriend of man.  
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
Nils 34 jaar Antwerpen - Herentals
Wie komt mijn gereedschap controleren
Hallo , ik ben Nils. Werkzaam in de bouw en sta alleen op de werf. Ik zoek een dame die zich uitgeeft als controleur in de bouw en die men werk komt inspecteren. Door een paar kleine foutjes ben je genoodzaakt rapport op te stellen . Dit kunnen we echter afwenden door dat ik je verwen en we lekkere seks hebben. Ikzelf ben 35j , normaal gebouwd en geschapen. Jou leeftijd ligt bij voorkeur tussen de 20 en 60 jaar . Uiterlijk speelt geen rol , hygiëne wel. Ik hoor het wel als er interesse is. Groetjes en wie weet tot op de controle.  
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijke massage/ jacuzzi date…
Hallo dames. Welke dame wilt eens kennis maken met een ook echt single man. En om dan als het wederzijds goed aanvoelt heerlijk te relaxen middels eventueel een uitgebreide massage om dan vervolgens heerlijk extra te kunnen ontspannen middels de in mijn tuin staande vaste jacuzzi. Maar gerust ook om eventueel eens samen naar een (lokaal) naaktstand te gaan. En hoe ver we daar in met elkaar gaan bespreken we uiteraard en dit kan en mag ook gerust zonder echt seks te (moeten) hebben. Ben een ongebonden 55 plusser, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. En omdat ik deels voor mij zelf werk zou dit ook overdags en door de week kunnen. Zoek dus een nette en ook fatsoenlijke openminded dame van tussen de 20 & 60 jaar waarbij je ook gerust heerlijk volslank mag zijn. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je eventueel zou kunnen. Met een oprechte groet, J  

Heerlijke massage/ jacuzzi date…
pleaserlovertje 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jongeman zoekt dame om te verwennen
Hey dames, 33jarige jongeman is op zoek naar meisje / dame om tegen betaling mee af te spreken. Jouw leeftijd is liefst tussen de 20-40 en je bent single, wil geen miserie met andere mannen. Indien we het beiden leuk vinden kunnen vervolg dates komen. Ervaring is geen must, verlegen zijn mag best. Ik val helaas niet op volslanke vrouwen. Ik ben gemiddeld sportief en gebouwt, blank, blond, blauwe ogen. 183 centimeter groot en weeg 76. Daarnaast wel heel verzorgt (hygiëne heel belangrijk), charmant, lief en eerlijk. Voor mij is het zeer belangrijk dat je alleen doet wat je zelf wil! Ik ben een echte pleaser en zal er alles aandoen om het voor jou zo leuk mogelijk te maken! Hou erg van beffen, (tong)kussen, voorspel, ... Of ik luister wat je zelf graag hebt. Ik ben West-Vlaming in de buurt van Brugge. Ik kan naar jou komen of we spreken af op hotel of ergens anders. Liefst niet verder dan 80 kilometer van Brugge.  

jongeman zoekt dame om te verwennen
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel bij een BBQ en in de jacuzzi op mijn dakterras  

Duurzame contact regio Antwerpen
  1   2   3   4