Zoeken naar voor date

Uw zoekactie voor voor date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Summerday 50 jaar Limburg - Maastricht
See you soon...
Ey... Eindelijk zonniger weer dus tijd om daar maar eens van te genieten en over te gaan tot een beetje fun en actie. Maar samen is dan wel leuker. Ook lentekriebels, dan is het wellicht een optie om af te spreken. Ik ben een ongebonden man van 50 jaar, atletisch gebouwd, 1,74m bij 69kg. Ik ben in voor een wijntje en gesprek op niveau tot een uitdagende en spannende date. Doe zelf ook vooraleen leuk of spannend voorstel. Ik zoek een vlotte meid tot 45 jaar met enig niveau, spontaan, verzogd en beetje gemiddeld/atletisch figuur. Reactie graag met foto en wat info. See you soon.. als je durft te reageren natuurlijk :)~  

See you soon...
Jim 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking en leuke date(s), fantasieën
Zoek een leuke vrouw die af en toe op zoek is naar een toffe en respectvolle date. Iemand die af en toe vrij is en op zoek is naar gezonde ontspanning. Mijn motto is, er kan veel maar niks moet. Belangrijk dat je allebei geniet en enkel dingen doet die je allebei leuk vind. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Zoek alleen nog iemand om dit samen mee te doen. Heb hiernaast ook nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen.  

Kennismaking en leuke date(s), fantasieën
Brecht 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Kinky date 20 of 21 overdag
Je krijgt een blinddoek om en een dogleash waarmee ik je controleer. De bedoeling is dat ik al je gaatjes verwen. Een buttplug een dildo, een ballgag. Je komt pas klaar wanneer ik dat zeg. Ik ben soa vrij(onlangs nog laten testen) dus indien jij ook is bare mogelijk. Ik kan ontvangen. Discretie en hygiëne staan voorop. Alleen dames met enig niveau met een normaal bmi 1m70 65kg 16cm  

Kinky date 20 of 21 overdag
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
beffen en neuken
hey ik ben Luc en ik heb al een tijdje zin in een wandeling met een vrouw en dan ergens in de bosjes kruipen om mij te laten pijpen en dan je beffen en neuken. Ook car sex date zou ik graag eens doen stuur gerust een mailtje met foto x voor af te spreken Luc FV geen probleem  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
Ik ben M44-1m80-92kg-19 en netjes geschoren. Welke lieve dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Als de klik goed zit, kan en mag dit uitgroeien tot een vaste fwb MET medeweten en goedkeuring van mijn vrouw. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date en potentieel vaste fwb
gisteren
Anoniem 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zin in een stijlvolle casual date?
Hallo, Ik ben een spontane, respectvolle, verzorgde Vlaamse man, van 37j - 1, 90m - 75kg sportief gebouwd. Graag wil ik in contact komen met dames die een sportief/slank figuur hebben. Open minded denken is een must om dit avontuur van ontdekking en genot aan te gaan. Geïnteresseerd geraakt bij het lezen van mijn advertentie? Stuur me dan een bericht om verder vrijblijvend kennis te maken.  
gisteren
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met toffe vrouw…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fwb gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Fwb gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10