Zoeken naar vriendin met

Uw zoekactie voor vriendin met leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Lieve toffe vrouw gezocht
Welke vrouw zoekt ook een betrouwbare discrete verzorgde vriend voor af en toe een afspraakje? Zonder de thuissituatie in gevaar te brengen een vaste vriendin waarmee we de tekorten kunnen aanvullen? Laat van u horen aub.  
gisteren
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Aangename fwb vriendin gezocht
Opzoek naar een aangename vrouw van Aziatische afkomst of een donker getinte vrouw om op regelmatige basis van elkaar te genieten,zonder poespas van een relatie. Discretie en respect gewenst. Liefst iemand uit de omgeving van brugge of omstreken en normaal of slank gebouwd en tussen de 24-52 jaar oud.  
gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin d  
gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Lieve toffe vrouw gezocht
Welke vrouw zoekt ook een betrouwbare discrete verzorgde vriend voor af en toe een afspraakje? Zonder de thuissituatie in gevaar te brengen een vaste vriendin waarmee we de tekorten kunnen aanvullen? Laat van u horen aub.  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoek FWB
Ik zoek langs deze weg een lieve vriendin. Die net als ik intimiteit te kort komt. Maar ook samen leuke dingen doen. Shopping, uit eten gaan, wellness, weekendje weg. Dus niet alleen sex. Laten we elkaar beter leren kennen.  

Zoek FWB
sim 59 jaar Antwerpen - Bornem
Hotvriendin gezocht
Deze toffe man wel gehuwd zoekt discreet een hot vriendin 24 -65 jaar die ook nog van veel sex houdt als het klikt eerst via sms voor regelmatig te ontmoeten ook vrouwen met maatje meer hou ook van vrouwen met mooie nylon pantys aan discreet en hygiëne aub tot hoors foto altijd welkom krijg je er eentje terug xxx  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Verwenner 31 jaar Antwerpen - Nijlen
Een speelvriendin?
Hallo ik ben een toffe man met enig niveau en op zoek naar een speelvriendin om af en toe iets leuks te doen samen. Ik hou van veel en ben voor veel te vinden,doch niks extreemss. Laat me jou fantasie weten en misschien laat ik die uitkomen. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn voorstel. Kan jou ontvangen bij een klik..  
Andy 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op uitkijk naar een leuke dame voor vriendschap en meer.
Hey. Ik ben Andy. Aan het uitkijken naar een leuke vriendin die ook een open relatie heeft. Veel hobby's en ruime interessevelden. Stuur gerust een berichtje bij interesse  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10