Zoeken naar vrouw van

Uw zoekactie voor vrouw van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 33 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
Pieter 56 jaar Antwerpen - Aartselaar
56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke, lieve en ondeugende vrouw voor korte (zaken)trips
Hoi, ik ben een 56j man, hoger opgeleid en al 27 jaar een eigen internationaal opererend bedrijf. Zeer hard en veel gewerkt (en nog altijd) en vaak alleen op hotel. Ik zou graag in contact komen met een toffe, jongere en sensuele vrouw om me af en toe te vergezellen. Ben welgemanierd, zeer discreet, 183 cm en 77 kg, vrij sportief en hou erg van orale sex. De vrouw die ik zoek is max. 35, slank en sensueel/uitdagend en uiteraard verzorgd en niet-roker. Verschillende data mogelijk in juni tem augustus (en later) en dan kan ik je ergens ophalen en rijden we er samen naartoe. Uiteraard wordt alles betaald (en extraatje meer indien gewenst). Bij klik is de bedoeling meermaals, het is ooit al gelukt om dit via deze weg gedurende 2 jaar te doen. Enkel ernstige reactie graag met deftige uitleg over jezelf en foto.  

56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke, lieve en ondeugende vrouw voor korte (zaken)trips
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seks
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
GreG 36 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Mature dame voor FWB
Ik ben op zoek naar een vrouw met enige lentes meer dan mij voor (regelmatig) fysiek contact. Al dan niet gebonden ;) Zelf ben ik 37, groot (1m85) en slank gespierd van bouw. Ik kan discretie, hygiëne aanbieden, verplaatsen is ook geen probleem. Graag reactie met foto, geen mannen.  

Mature dame voor FWB
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
GROTE TIETEN
Ik fantaseer over grote tieten. Welke vrouw heeft ze, wil ze tonen en eraan laten voelen? Ik ben een 42-jarige slanke man. Groot geschapen. Nadat ik een flinke harde stijve heb, ga ik graag verder met jou te beffen en neuken. Graag reageren met foto van je big boobs.  

GROTE TIETEN
Sensual 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Ruimdenkende geile vrouw
Ik ben een slanke en zeer geile man en zoek een zeer ruimdenkende vrouw voor een regelmatig contact. Beetje kinky mag zeker. Ik sta voor veel open en heb weinig taboe's. Masturbatie/edging, bi, trio, dirty talk, nmcf, dom/sub (switch), exh/voy, dogging. Als dit je aanspreekt zie ik je reactie graag tegemoet.  

Ruimdenkende geile vrouw
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fwb gezocht. Ik kan ev morgen ontvangen
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Voor in de week overdag zoek ik een leuke spontane vrouw voor zalige date waarbij veel kan met respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik er is, liefst niet voor eenmalig. Hopelijk zit er een leuke fwb-relatie in en kunnen we ook regelmatig samen iets gaan eten, privéwellness,... Ik ben 1m90 groot, weeg 93kg, heb korte donkere haren en felblauwe ogen. Uiteraard hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Ik kan overdag regelmatig ontvangen en altijd verplaatsen. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel. Groetjes Lucas  

Fwb gezocht. Ik kan ev morgen ontvangen
Oliver 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek willige sletje
Ik zou graag weer perverse sex training aan een willige nodige vrouw geven. Dat houdt in fisting en dildo training, pijp en diep keel training, edge oefeningen en meer Hiervoor spreken we een dagje op love hotel af. Eerste sessie is kennismaking Ik 43j single goed verzorgd 62kg en kan verplaatsen. Bij interesse stuur een bericht en stel je even voor en ook jou kinks/fetishes of fantasieën wat je met mij wil beleven. Hoor graag van jou xx  
Robert 63 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een vrouw 60+
Welke vrouw wil graag anaal verwent worden ?? Hygiëne en discretie zijn voornaam alsook respect hebben voor elkaar Mvg Robert  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10