Zoeken naar vrouw vanavond

Uw zoekactie voor vrouw vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
gisteren
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Aangename fwb vriendin gezocht
Opzoek naar een aangename vrouw van Aziatische afkomst of een donker getinte vrouw om op regelmatige basis van elkaar te genieten,zonder poespas van een relatie. Discretie en respect gewenst. Liefst iemand uit de omgeving van brugge of omstreken en normaal of slank gebouwd en tussen de 24-52 jaar oud.  
gisteren
Geert 49 jaar Antwerpen - Duffel
Wie zoekt een fwb
Dag aan de andere kant van het scherm Ik ben geert 49 jaar uit duffel Ik ben gescheiden en dus vrij Ik ben op zoek naar een lieve vrouw voor een fwb Samen dingen doen met dat ietsje meer Leeftijd of afkomst of uiterlijk spelen geen rol Interesse ? Stuur gerust een reactie X Geert  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Bart 55 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Regelmatige date
Zoek sex. actieve vrouw die graag genomen wordt tussen de billetjes. Ben slanke, verzorgde man die vrouw zoek tot 66 jaar. Voorstel welkom.  

Regelmatige date
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Ik ben een lieve man die zondag 34 jaar word. Had deze dag graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw en er een leuke dag samen van willen maken. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is. Respectvol zijn tegen elkaar is ook zeker belangrijk. Hiernaast heb ik nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou super zijn mochten deze kunnen uitkomen op deze zondag. Indien je hier meer over wil weten mag je me altijd iets sturen.  

Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
gisteren
jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
IK ZOEK KINKY VROUW VOOR VASTE DUURZAME RELATIE
Hallo, ik ben net gescheiden en wil opnieuw een vaste relatie, maar deze keer met een KINKY vrouw. Ik hou van seksueel avontuur, om op het even welke plaats en op om het even welk uur. Ik bied zekerheid, een probleemloss bestaan en wanneer je kinderen hebt zal ik ervoor zorgen. Ik ben 49 jaar, momenteel aan het fitnessen om mij sportiever te maken. Ik ben 177cm , streef naar 77kg , hou van eten koken, reizen, sex, muziek... Wie wil met mij eens kennismaken om te zien of er een klik is. Wanneer je geen blind date wilt, maar liever een foto ziet, dan stuur je me ook eerst een foto. Groeten Jan  
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Bert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Welk vrouwtje met zin wil eens goed verwend worden deze avond!!
Deze avond ben ik vrij welk vrouw wil eens lekker verwend worden ? Stuur leuk voorstel en foto . Kan niet ontvangen kom op verplaatsing. Geile groetjes en hopelijk tot snel  

Welk vrouwtje met zin wil eens goed verwend worden deze avond!!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10