Zoeken naar waar je bent

Uw zoekactie voor waar je bent leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

DURON 50 jaar Limburg - Maasmechelen
een onverzadigbaar sletje gezocht.
Ben jij die onverzadigbare vrouw die nooit genoeg kan krijgen en meerdere orgasmen na elkaar kan krijgen. Jij bent een onderdanige vrouw, kunt je orgasme uitstellen tot ik je de goedkeuring geef. Je bent niet vies om te experimenteren en houdt van kinky seks. Je wordt vastgebonden, weerloos lig je daar terwijl ik met je kutje speel tot je niet meer kunt maar van ophouden is geen spraken. Ik mag je in al je gaatjes nemen en je smeekt naar meer. Ben jij deze vurige vrouw of je bent misschien een muurbloempje met deze verlangens, aarzel dan niet om op deze add te antwoord. Ouderdom en uiterlijk zijn van geen belang. Van uiterst belang zijn hygiëne en discretie.  
Jean 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Lieve sensuele dame met pit
Hallo, ik ben op dit moment single en zoek een dame met de nodige sexuele goesting om ook eens op stap te gaan, wandeling, bioscoop, zee, .... dus niet alleen de sex maar ook andere leuke dingen doen. Net als ik graag knuffelen..Je bent ook graag gebeft en weet hoe je met een groot speeltje moet omgaan :-)...West- of Oostvlaanderen. Ik kan ook ontvangen in Zwalm.  
Jonge gast 23 jaar Antwerpen - Mechelen
Jonge gast zoekt rijpere dame
Hey! Ik ben een jonge, intelligente gast die op zoek is naar een vaste plezierpartner. Een beetje een stiefmoeder-stiefzoon fantasie eigenlijk ;) Qua uiterlijk ben ik wel knap, maar zie ik er jonger uit dan ik ben, wat dus perfect is indien u fan bent van babyface. Verder ben in lang, slank en vrij groot geschapen (188cm, 65kg, 19x5,5cm). Ik ben verder ook heel gemakkelijk in de omgang en ik heb een goed gevoel voor humor dus er zal zeker gelachen worden :) Bent u de naald in de hooiberg? Ik stuur een foto na een reactie ;)  
Pieter 56 jaar Antwerpen - Edegem
56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
Ben 56 j, 1,82 m, 76 kg, vrij sportief. Zeer druk en hard werkend met eigen bedrijf. Ter ontspanning zoek ik een sensuele, jongere vrouw enkel voor orale sex. Kan op verschillende manieren, je geeft me enkel een lekkere blowjob + CIM. Ofwel geef je een sensuele massage met blowjob. Ofwel 2-weg orale sex waarbij ik je ook lekker mag likken. Discretie en hygiëne zijn natuurlijk belangrijk en gevraagd/geboden. Bij voorkeur kan je ook discreet ontvangen, zoniet evt RDV hotel. Je bent zelf jonger (max 40), slank en sensueel en je houdt natuurlijk van orale verwennerij. Doe me een voorstel bij interesse met wat je zelf als voorkeur hebt. Rest bespreken we achteraf.  

56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
gisteren
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Spreekt mijn fantasie jou aan...
Hallo dame, ik heb een fantasie, hopelijk spreekt die jou aan, heb je zelf een fantasie, ik luister naar jou voorstel... Je bent huisvrouw en zit alleen thuis of je werkt van thuis uit. Ik bel aan en je laat mij binnen, je bent sexy gekleed, ik geil je op door jou onder je bloesje en onder je kleedje te strelen, ik maak je borsten blood, kneed ze en lik ze, ik plaag je poesje tot ik nattigheid voel, dan trek ik jou slipje uit en geef je een heerlijke likbeurt tot je zalig klaarkomt. Of jij mij dan ook wilt verwennen laat ik aan jou over. Ik verlaat je en vertrek weer naar huis. Leeftijd niet van belang, slank of volslank welkom;-). Interesse, vragen, voorstel dan hoor ik het wel... xxx  
Mark 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames zijn jullie het ook beu
Momenten zoals deze. Je man alleen maar met voetbal bezig. Dadelijk de ronde van Frankrijk. En hij besteed amper tijd aan jou. Als jullie al eens sex hebben is hij na een kwartier klaar en valt hij in slaap. Welke vrouw is dat beu. Welke vrouw wilt er gewoon weer eens uren bemind worden. Geile pure sex voelen. Verschillende orgasmes beleven. Reageer dan. Ik ben er voor je. Voor jou genot. Jou wensen. Jou fantasies. Ik maak ze waar. Erna ga je naar huis en doe je alsof er niks gebeurt is. Ik ben heel discreet. Hoe oud je bent maakt niet uit. Ook de afstand niet. Wie durft de stap zetten en wie is er echt. Ik kijk met enorm belangstelling naar me mailbox. Komop dames. Wil je weer die tinteling in je lijf voelen.  

Dames zijn jullie het ook beu
gisteren
FuckR 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
klaarkomen op de zetel
hey, ik zit deze week thuis wegens arbeidsongeval. Ik heb zin om me lekker geil te amuseren met een vrouw, overdag bij mij of 's avonds bij jou. Ik kan dus ontvangen of verplaatsen. We beginnen met een krachtig vibrator ei in je kutje dat ik kan bedienen met mn gsm. Je kan ook zelf met je kutje spelen/masturberen. Ik wil je zo veelvuldig zien klaar komen tot je compleet uitgeteld bent. Het kan hier bij blijven: klaarkomen/masturberen voor mij, of we kunnen verder gaan, we zien wel, veel kan, niets moet. Welke vrouw wil deze uitdaging aangaan? Ikzelf ben een rustige grote stevige kerel van 49, goed voorzien, met een kinky mind.  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single, OF NIET , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten, Quality , MeTime
gisteren
Pieter 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
gisteren
Ludo 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke studente zoekt softsex dates?
Deze lieve zeer verzorgde discrete man zoekt een studente jonge vrouw als vast sexmaatje. Voorwaarden en mogelijkheden zijn bespreekbaar! Bedoeling is samen te genieten van sex op een gezonde en veilige manier, dus geen onveilige of extreme zaken. Ik verwen je alsof je mijn liefje bent. Interesse dan hoor ik het graag, stel je even voor aub Vrijblijvend kennis maken kan . X  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10