Zoeken naar wie gezocht

Uw zoekactie voor wie gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Lieve toffe vrouw gezocht
Welke vrouw zoekt ook een betrouwbare discrete verzorgde vriend voor af en toe een afspraakje? Zonder de thuissituatie in gevaar te brengen een vaste vriendin waarmee we de tekorten kunnen aanvullen? Laat van u horen aub.  
Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vast spontaan maatje gezocht
Lieve verzorgde (geh) man had graag via deze weg in contact gekomen met een leuke lieve vr die ook dat tikkeltje mist in haar leven en graag een vast vriendje zoekt om dit te kunnen delen in alle discretie  
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Lees Goed! Deftige dame gezocht
Hallo dames, Misschien is, op deze site dan toch, met de deur in huis vallen het duidelijkste... Ik : 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Zottegem. In het dagdagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevende in een kmo, m'n vrije tijd is vrij beperkt maar desalniettemin sta ik toch open voor een leuke dame. Aangezien ik dit weekend een beetje onverwachts vrij ben, lijkt het me een ideaal moment om het hier eens te proberen. Jij : Een leuke, spontane en deftige dame, met een leeftijd tussen de 28 en 45, in het bezit van zowel hygiëne als niveau voor een deftige babbel. Je bent een vrouwelijk type (je hebt een vrouwelijke kledingstijl dus en nee ... een kilootje meer of minder maakt me weinig uit als je maar verzorgd bent). Wie zich hierin herkent, aangesproken voelt of ... kan best een mailtje sturen waarin je jezelf nader voorstelt en voorzien van een (niet naakte) deftige foto. Reactie en discretie zijn uiteraard gevraagd en geboden!  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
lieven 67 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
cabrio
vrouw gezocht voor cabrio ritjes , kort gekleed en sliploos  
Genieterke 54 jaar Antwerpen - Wommelgem
(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
Ben jij die dame met maatje meer , die discreet wil genieten van date met massage in dreamhotel vlakbij afrit autostrade wommelgem? Dit op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30 ( geen andere tyden ) . Jou profiel: intiem geschoren , grote borsten ,verzorgd , geen professioneel , leeftijd tussen 50j en 75j, vermeld u wensen. Ik ben man 55j , 1m96 , 120 kilo intiem geschoren. Ik Hou van massages geven , tongzoenen , beffen en neuken. Graag reactie met gezichtsfoto. Gezichtsfoto van me weer. Hotel is op mijn kosten . Ook cuckcold koppel welkom. BEN HETRO. Bij afspraak word via whatsapp met elkaar gebeld om fakers te vermijden .  

(volslanke) dame gezocht voor (hotel)date op een maandag dinsdag of vrijdag tussen 16h30 en 20h30
gisteren
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Aangename fwb vriendin gezocht
Opzoek naar een aangename vrouw van Aziatische afkomst of een donker getinte vrouw om op regelmatige basis van elkaar te genieten,zonder poespas van een relatie. Discretie en respect gewenst. Liefst iemand uit de omgeving van brugge of omstreken en normaal of slank gebouwd en tussen de 24-52 jaar oud.  
gisteren
Jaak 59 jaar Limburg - HASSELT
Mature dame gezocht 60plus
Verzorgde man is serieus op zoek naar een vaste mature dame vanaf 60 tot 70j ongeveer. Liefst iemand die 1x maand kan ontvangen of wil afspreken op kamer in de omgeving. Mag ook een dame van koppel zijn. Doe gerust een voorstel, ik antwoord. Grts Jaak.  
gisteren
Lieven 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Knuffel- en spankbaar nerdje gezocht
Even tussen alle dick-pics hier door... Ik ben slank, welopgevoed (kuch) en fun, en zoek een open-minded, rustige meid met gevoel voor humor en zelfrelativering. Hou je van knuffelen, kussen en af en toe een spankje? Maar ook van filosoferen of in de zetel een weirde reeks bingewatchen? Contact me, you won't regret it :)  
gisteren
Flor 60 jaar Antwerpen - Edegem
Zware rijpere dame gezocht
Jonge viriele slanke zestiger, 1m81 op zoek naar zwaargebouwde verzorgde dame voor discrete sexdating op regelmatige basis, regio Antwerpen Zuid. Leeftijd en uiterlijk geen belang, wel: onberispelijke hygiëne, humor en veel goesting in stoute dates. Geen financiële bedoelingen, hou van zware hangborsten en dikke billen/buiken... Foto kan op verzoek.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10