Zoeken naar wie wenst

Uw zoekactie voor wie wenst leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single intiem geschoren uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame. kan op regelmatige basis uiteraard alles met respect voor elkaar.zelf hou ik van knuffelen Zoenen strellingen heerlijke vrijpartijen met meerdere hoogtepunten voor beiden.goed uithoudingsvermogen ik kan ontvangen neem gerust contact op.  

Single man
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een openminded vrouw….
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
Joris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie wil zalig met mij ontspannen en door mij verwend worden?
Wie zoekt een maatje om gewoon samen lekker plezier te beleven. No strings attached! Jouw genot komt op de eerste plaats! Jij vertelt me waar je zin in hebt en wat je van mij verwacht! Stuur maar een berichtje bij interesse. Ik huur met plezier een kamer voor ons tweetjes of kom bij je lang als je dit wenst. Hopelijk tot binnenkort?  

Wie wil zalig met mij ontspannen en door mij verwend worden?
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo leuk dat je mijn advertentie is even leest ,hou je van goeie ontspannende massage ? Wel ik zee verzorgde man geef die dan graag aan,jou en kan je bv niet ontvangen dan heb ik misschien leuk alternatief ik bezit grote propere bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je dan zelf wenst ,ik ben zeer verzorgd en hygiënisch, 176 groot en slank 76 kg kort zwart haar bruine ogen niet roker of drinker ,naar mij toe hoeft er niks te gebeuren, zin gekregen stuur dan gerust iets en misschien kom ik dan op een afgesproken plaats en geef jou dan leuke massage groetjes  

Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet ontvangen dan heb ik oplossing
Lekkere beffer 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor eventueel regelmatig contact.uiteraard alles met respect voor elkaar. Zelf ben ik een passionele man single 51 intiem geschoren goed uithoudingsvermogen meerdere hoogtepunten ik kan ontvangen.neem gerust contact op.  

Single man
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet ontvangen dan heb ik oplossing
Hallo bedankt voor mijn advertentie te willen lezen , ook altijd is zo'n gehad in ontspannende massage ,wel dan heb ik voor jou leuk voorstel. Ik kom naar jou toe ,maar misschien kun je niet ontvangen thuis door omstandigheden dan heb ik leuk alternatief voor jou ,ik bezit grote propere bestelwagen met daarin massage tafel of kuchtmatras .net zoals je dan zelf wenst ,ik ben een zeer verzorgde man slank 76kg kort zwart haar bruine ogen heel hygiënisch en vooral discreet ,indoen dot je aanspreek kom ik naar een afgesproken plaats en geef u fijne massage naar mij toe hoeft niks te gebeuren draaid om jou te laten genieten intresse stuur dan gerust iets terug mvg fijn weekend  

Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kun je niet ontvangen dan heb ik oplossing
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Vacature : FWB
Hallo dames, Ikzelf ben een 40 jarige alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Geraardsbergen. In het dagelijkse leventje ben ik nogal wat uurtjes bezig met m'n werk waardoor de vrije tijd schaars is. Tot op heden heb ik nog geen dame ontmoet die hier, op vlak van relatie, met om kon gaan. Om die reden ben ik op zoek naar een leuke fwb aangezien er toch wel wat "noden" zijn. Ben jij die leuke/spontane dame, met een leeftijd tussen de 28 en 46, die hygiëne hoog in het vaandel draagt, die openstaat voor een leuke gezellige tijd en als de klik er is ook het fysieke aandacht wenst te geven? Stuur dan gerust een mailtje met wat meer info over jezelf en hoe je een date ziet verlopen (of waar je voor openstaat!). De reacties met foto's krijgen uiteraard voorrang! Discretie gevraagd en geboden! Groeten, Single40  
  1   2   3   4   5   6   7   8