Zoeken naar wij gaan

Uw zoekactie voor wij gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kevin 23 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Man zoekt..
Hallo beste dame , ik Kevin 23 jaar zit momenteel in een relatie van 9 jaar, maar deze is saai en uitgestorven. Dus zoek ik een dame waarmee ik eens iets mee kan gaan eten of drinken met klik natuurlijk meer! Niets moet alles mag. Hygiene en discretie word wel verwacht! Ik ben 1m84 bruin haar en bruine ogen. Met interesse hoor ik je wel! Mvg x  
gisteren
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Huidhonger
Ik ben een jonge vijftiger op zoek naar ondeugende avonturen. Met mijn verleidelijke grijze ogen en een lengte van 1,73m ben ik de perfecte combinatie van zoet en ondeugend. Ik verlang naar jouw warme knuffels en de vonken van passie in onze discrete FWB-relatie. Laat de vonken overslaan terwijl we samen genieten en elkaars verlangens verkennen. Geen verplichtingen, enkel opwindend plezier, precies waar een vrije geest zoals ik naar zoekt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?  
gisteren
FuckR 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
klaarkomen op de zetel
hey, ik zit deze week thuis wegens arbeidsongeval. Ik heb zin om me lekker geil te amuseren met een vrouw, overdag bij mij of 's avonds bij jou. Ik kan dus ontvangen of verplaatsen. We beginnen met een krachtig vibrator ei in je kutje dat ik kan bedienen met mn gsm. Je kan ook zelf met je kutje spelen/masturberen. Ik wil je zo veelvuldig zien klaar komen tot je compleet uitgeteld bent. Het kan hier bij blijven: klaarkomen/masturberen voor mij, of we kunnen verder gaan, we zien wel, veel kan, niets moet. Welke vrouw wil deze uitdaging aangaan? Ikzelf ben een rustige grote stevige kerel van 49, goed voorzien, met een kinky mind.  
Mike 44 jaar Limburg - Lommel
Welke vrouw (koppel) maakt mijn fantasie waar
Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik krijg deze fantasie niet uit me hoofd. Tijd geleden onder een drankje speelde ik en mijn schoonmoeder een spel truth or dare. En toen moest ik in haar lingerie deze foto’s laten maken door haar. Zoals je ziet werd ik er opgewonden van. Later hebben we er nooit meer over gesproken. Maar sindsdien blijft de fantasie me door Me hoofd gaan. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aandoen en mij dan gebruiken als jou slet voor jou genot. Mij ook anaal nemen met een strapon. Ik ben die dag dus jou slet. Welke vrouw wilt dit. Wie durft reageren en wie is real. Afstand en leeftijd maken niet uit. Bij klik kan het vaker. Een leuk kinky koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze reactie tussen alle fakers in  

Welke vrouw (koppel)  maakt mijn fantasie waar
gisteren
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Pieter 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
gisteren
Justme 45 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Sliploos? Durf je?
Dag dames, Wie durft op bezoek komen zonder slip of string of enkel met nylons aan? Of durf je liever zonder slip te gaan winkelen? Doe een spannend voorstel, role play kan ook als je dat opwindend vind. Ik sta voor veel open. Mail me xx  
gisteren
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Rudi 44 jaar Limburg - HASSELT
Speelsheid gezocht
Hoi dames, Hier gebonden sportieve en goeduitziende man van 44. Ik zoek hier een toffe en ook goeduitziende dame voor terug de speelsheid in het leven te vinden. Elkaar via chat wat beter leren kennen en als de klik er is kunnen we afspreken en samen op ontdekking gaan. Lijkt dit je wat dan laat je maar wat horen. Aja alvast een foto kun je al eens wat kijken of je mij ziet zitten xxx  

Speelsheid gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10