Zoeken naar wij samen zoek

Uw zoekactie voor wij samen zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discrete man 38 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
FWB
Hey, Ik ben een discrete man, vlot in de omgang, slecht karakter met bijhorende 'slechte' humor, maar respectvol en speels. Zelf zoek ik een leuke, discrete, communicatieve, lieve maar toch ook wat stoute vrouw ;). Dit met als doel om plezier met elkaar te hebben, elkaar te leren kennen/ontdekken en dus idealiter iets voor langere termijn op te bouwen. Je relatiestatus maakt me niets uit. Op fysiek vlak heb ik een voorkeur voor een naturelle look, geen of weinig make-up en ik ben fan van halflang/lang haar. Roken is daarentegen een afknapper. Zelf ben ik slank, 1m79, geen bril/baard/snor en een sexy kont ;). Heb je interesse om me beter te leren kennen? Stuur gerust een berichtje om wat beter te leren kennismaken. Traag en opbouwend wat mailen voor een vrijblijvende ontmoeting behoort zeker tot de mogelijkheden. En ohja, ik hou het graag safe ;). Warme groeten, Discrete man  
Pieter 56 jaar Antwerpen - Edegem
56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
Ben 56 j, 1,82 m, 76 kg, vrij sportief. Zeer druk en hard werkend met eigen bedrijf. Ter ontspanning zoek ik een sensuele, jongere vrouw enkel voor orale sex. Kan op verschillende manieren, je geeft me enkel een lekkere blowjob + CIM. Ofwel geef je een sensuele massage met blowjob. Ofwel 2-weg orale sex waarbij ik je ook lekker mag likken. Discretie en hygiëne zijn natuurlijk belangrijk en gevraagd/geboden. Bij voorkeur kan je ook discreet ontvangen, zoniet evt RDV hotel. Je bent zelf jonger (max 40), slank en sensueel en je houdt natuurlijk van orale verwennerij. Doe me een voorstel bij interesse met wat je zelf als voorkeur hebt. Rest bespreken we achteraf.  

56 jarige bedrijfsleider zoekt leuke ontspanning met jongere vrouw
Kevin 23 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Man zoekt..
Hallo beste dame , ik Kevin 23 jaar zit momenteel in een relatie van 9 jaar, maar deze is saai en uitgestorven. Dus zoek ik een dame waarmee ik eens iets mee kan gaan eten of drinken met klik natuurlijk meer! Niets moet alles mag. Hygiene en discretie word wel verwacht! Ik ben 1m84 bruin haar en bruine ogen. Met interesse hoor ik je wel! Mvg x  
Chris 66 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Tantra-ervaring
Hallo, mocht je interesse hebben in een fijne erotische tantra-ervaring, dan kan je me via deze weg contacteren. Ik ben opgeleid tot bondingtherapeut en ook in tantra. Ik zoek een partner om samen een ervaring op te bouwen met wederzijds respect voor wensen en grenzen. Ik kan ontvangen te Sint-Niklaas op maandag, dinsdag en woensdag 24, 25 en 26 juni,overdag of 's avonds (niet op woensdagavond). Alvast een warme groet en mogelijks tot ziens!  

Tantra-ervaring
Jens 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
let's have some fun
hey, wie heeft er zin in een leuke en lekkere date? Ik ben een 34 jarige sportieve man uit het Antwerpse die met een hoog libido zit (en een hoog uithoudingsvermogen) en op zoek is naar een leuke date ;). Ik sta voor veel open... Indien het klikt, is het zeker mogelijk om meermaals mee af te spreken. Bij mij staat samen genieten centraal. Een leuk en lekker voorspel sla ik dus zeker niet over. Ik ben 1m80 groot 84kg, 18cm, intiem geschoren, blauwe ogen.... ik hoop dat ik je hiermee je aandacht gekregen heb. xxx  

let's have some fun
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Huidhonger
Ik ben een jonge vijftiger op zoek naar ondeugende avonturen. Met mijn verleidelijke grijze ogen en een lengte van 1,73m ben ik de perfecte combinatie van zoet en ondeugend. Ik verlang naar jouw warme knuffels en de vonken van passie in onze discrete FWB-relatie. Laat de vonken overslaan terwijl we samen genieten en elkaars verlangens verkennen. Geen verplichtingen, enkel opwindend plezier, precies waar een vrije geest zoals ik naar zoekt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?  
Newton 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hier schrijft een verzorgde vrijgezel: 1m75 groot, slank, verzorgd, IQ+EQ, nauwelijks behaard en woonachtig te Gent, waar ik ook kan ontvangen. Hier op zoek naar een single vrouw om hopelijk geregeld met te kunnen afspreken voor fijne, niet platvloerse seks en ontspanning. En ik dacht hier af te sluiten met een badkamerfoto van m'n presente piemel, maar die is minder enthousiast van dit idee. De lul. Enfin, heb je eventueel interesse dan hoor ik dat graag.  
Just me 40 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Leuke donkere/zwarte vrouw gezocht
Hoi, Ik ben een niet onknappe leuke man van 41 jaar, 1m94 groot, slank en sportief. Ik heb een zwak voor zwarte vrouwen en zoek bij deze dus een leuke dame voor een leuke date waar we elkaar heerlijk kunnen verwennen. Als het klikt mag dat zelfs meermaals. Discretie gevraagd en geboden. Regio Brussel, Zaventem, Mechelen of rond Brussel. Bij interesse kunnen we afspreken in een hotel of bij jou thuis als dat mogelijk is.  
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten die ik mag betasten
Ben nog steeds op zoek naar vrouwen die graag hun Borsten laten betasten , masseren of kussen , niets meer ..geen seks of gewoon uw naakte borsten laten zien ..ben verzorgd en heel lief , ook zware afhangers of mollige vrouwen ..hoe ouder hoe liever ...Enkel overdag  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10