Zoeken naar wil je mij vandaag

Uw zoekactie voor wil je mij vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Meester Steve 42 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Gewillige en onderdanige neukslet/zaadslet als privé-hoer gezocht voor vast contact
Hallo sletjes tussen 18 en 50jr, wil je gelikt worden? Stevig genomen worden? Porno naspelen? Geile fantasmes beleven? Ik: slanke, verzorgde en ervaren man, 1.75m, pik 17 x 4,5, intiem kaal, gn snor/bril/baard, hou van oraal verwennen en verwend worden.Ik bespeel je met mijn vingers, tong en pik! Ik zoek de duistere kantjes van je op, die niemand van je kent en laat jouw innerlijke sloerie ontwaken. Tongen, pzc, likken, slikken, rimmen, anaal (kan stap voor stap opgebouwd worden), en meer kinky sex. Binnenkort zal je me smeken om je als neukslet te gebruiken zoals ik het wil. Sta je nat van dit te lezen? Solliciteer als privé neukslet met korte voorstelling van jezelf, waar en wanneer je kan afspreken. Stuur een geile foto van jezelf (onherkenbaar mag). Vertel me jouw meest perverse fantasieën. Enkel vrouwen tussen 18 en 50, geen man/trans/cd. Word jij mijn privé-hoer? Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen vlug vlug toestanden maar langdurige actie. Geen an  

Gewillige en onderdanige neukslet/zaadslet als privé-hoer gezocht voor vast contact
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zie jij dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet... Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
Bbw lover 50 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Bbw lover
Welke volslanke vrouw wil uitgebreid verwend worden door goed uitziende man van 50 jaar. Ik bef graag en goed, naar het schijnt, en kan dit lang volhouden. Interesse? Dan hoor ik heel graag van jou.  
Mattiaz 40 jaar Antwerpen - Geel
Zoek een dame voor regelmatige ontmoetingen.
Zoals veel mannen hier ben ik op zoek naar een vrouw voor regelmatige ontmoetingen. Ik ben gehuwd en dat wil ik ook zo houden. Dus geregelde afspraakjes, meestal door de dag met de nodige discretie voor beiden. Leeftijd heeft voor mij geen belang. Wat wel van belang is, verzorgd zijn, hygiënisch, discreet en zich vrij kunnen maken door de dag. Optimaal zou zijn als je in de buurt van Lommel,Mol, Geel, Meerhout, Dessel woont maar is zeker geen must. Verplaatsen is voor mij geen probleem aangezien ik zelfstandig ben en mijn uren zelf kies. Ik ben zelf een man van 40, 178, 85 kg, gespierd, verzorgd, intiem geschoren, baardje, kort haar,... Wanneer je een berichtje stuurt volgt er zeker een foto. Wie is net als ik op zoek naar weer wat spanning in zijn leven? Tot snel!  
rene 55 jaar Limburg - Bree
welke dame word graag gespankt ????
hallo, ik zoek een dame die er van houd dat zowel haar billen als venusheuvel gespankt worden doormiddel van zweepje of leder riem. natuurlijk op een respectvolle manier en zonder letsels. alles word vooraf goed besproken, en jou stopteken is ook een stop! word jij lekker geil als je klapjes krijgt, dan wil ik je ook vingeren tot een orgasme! ikzelf ben een slanke man van 55j, m74 groot, kort bruin haar en blauwe ogen. ben zeer hygienisch en discreet. rustig, eerlijk en betrouwbaar. mail met jou looks, leeftijd, woonplaats. grts rene  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Welke vrouw heeft zin?
Welke vrouw wil genieten van mijn speelse tong en lekker gebefd worden? Je stapt in de auto, slipje naar beneden , beentjes uit elkaar. Je legt je wat achterover en geniet tot je komt. Met of zonder haar, elke lekkere natte poes is ok. Laat snel iets van je horen als je echt wil genieten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10