Zoeken naar 1m75

Uw zoekactie voor 1m75 leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zoek wat fun
57 jarige kerel 1m75 - 90 uit Deinze zou graag enkele dominante mannen leren kennen, max 55 jr. Word graag als slet aangepakt en wil je graag klaarpijpen. Ben enorm liefhebber van lycra. Geile wielrenners zijn altijd welkom. Kan zeer discreet ontvangen en kan me ook verplaatsen. Wie durft mij een bezoekje te brengen?  
Sletje 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje zoekt dominante lullen
Hey ik zoek lullen die mijn mondje eens goed door neuken en mij dwingen te slikken ik kan ontvangen en bij goede eerste afspraak heb ik nu nog een onervaren maagdelijk vrouwelijke kontje dat ook eens goed wilt misbruikt worden wie wilt er nu nog afspreken 23:32 stats 21/1m75/64kg vrouwelijke beentje voetjes een billen  
SeniorGezocht 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een man van 65 plus
Lezen aandachtig! Ik ben een discreet en verzorgde man van 54, 1m75 75kg zonder tatoeages en of piercing . Via deze weg zoek ik contact met een senior 65 plus die kan ontvangen in Antwerpen. Iemand met niveau, Geen roker geen drinker, iemand met respect voor elkaar en elkaars wensen. Ik zoek geen affectie, geen gekus, het is niet de bedoeling om te neuken of te pijpen. Ik zoek geen vaste relatie die heb ik al. Wel iemand die af en toe wil afspreken, bv. Een weduwnaar die nooit uit de kast is durven komen en nu geen behoefte meer heeft aan een relatie of iemand met weinig tot geen ervaring maar die graag af en toe wil klaarkomen door een andere hand of door te kijken of iemand met erectie problemen. Wat ik niet zoek zijn extremiteiten. Zeker geen drugs en andere middelen. Graag reactie met een beschrijving van jezelf, je karakter, wat jij belangrijk vindt, vertel me wat je verwachtingen zijn. Foto mag altijd , zelf stuur ik geen foto's  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
Tommyke 37 jaar Antwerpen - Aartselaar
Gepijpt worden en eventueel neuken
Welke jonge gast max 35, groter dan 1m75, gewicht max 80kg, wil met mijn dick spelen, aftrekken en zuigen? Eventueel neuken kan, maar moet niet. Mag je zelf kiezen. Foto kan ik later versturen indien interesse. Ik kan niet ontvangen. Ben 38, 1m85, slank sportief gebouwd, mooie dick van 18cm als je hem stijf krijgt. Ff lekker spelen en terug weg  
Phill 53 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Wie kan ontvangen voor sexdate : LEES GOED
1m75 75kg 16x4 Zachtaardig, discreet en hygiënisch Je moet kunnen ontvangen Knuffelen pijpen kussen enz  
just me 47 jaar Antwerpen - Turnhout
real fun vandaag!
Wie heeft er ook zin in een leuke geile date vandaag. Ik ben 47 1m75 62kg slank en bottom. Ik hou van de gewone dingen en geen extremen. En jij?  

real fun vandaag!
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
10 dagen
Berre 55 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Op zoek
Naar een (h)eerlijke pik die me wil ontmaagden. Ik ben 'n 55 jarige uit Rijkevorsel, 1m75 groot en weeg 89 kilo. Mijn pik is 14x4.  
  1   2   3   4