Zoeken naar afspraken met

Uw zoekactie voor afspraken met leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steve 35 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Oudere bear top
Hey, 35-jarige behaarde zoekt oudere dominante bear top. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Weinig ervaring maar zeer open-minded! Indien klik leerde afspraken mogelijk.  

Oudere bear top
zoek 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse lustslet
Ben opzoek naar een verwijfde gaymaster die mij kan ontvangen in het Antwerpse.Mijn stats,61/189/92/16/4/ Heb geen baard,bril of snor.U ook geen baard of snor (daar knap ik op af) Ik ben zeer beleefd,gehoorzaam en onderdanig,u mag mij ook leibanden of dressen naar believen.Ik hou van tongen,strelen,voetjes adoreren,dildoplay,lekker lang pijpen,rollenspel.Indien interesse kom ik graag naar u toe,pas volgende week.Voorwaarden,mij kunnen ontvangen in het Antwerpse,geen baard of snor aub.Ik kom mijn afspraken altijd na.ben ook van het Antwerpse.Ook mooi intiem geschoren zijn,ben ik ook.  
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
bikris 53 jaar Antwerpen - Kontich
leuke pietstop omgeving fietsostrade
deze 52 180 85 9.5 relaxe bi top die misschien nog meer van soft dates houdt fietst regelmatig voor werk van mechelen naar a'pen en terug. Waar in de buurt van de fietsostrade stop ik s'morgens of na werk voor leuke pietstop. Buiten hoge hygiene en duidelijke afspraken niet veel eisen. samen naakt op de bank heerlijk met elkaar spelen. pijpen, likken, rukken, ... zolang we er maar met 2 plezier van hebben.  

leuke pietstop omgeving fietsostrade
Lucky dude 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gewillig pijpmondje gezocht
deze lekkere, harde paal (17cm) wenst zich heerlijk te laten pijpen door jou. Indien we het voor beiden aangenaam was, zijn meerdere (of vaste) afspraken mogelijk. Ik zoek bij voorkeur iemand die zelf kan ontvangen in de omgeving van Gent. Hygiëne en discreet zijn vereist. Mail met je leeftijd & een praktisch voorstel. Een foto is welkom. Geen fakers! Geen reactie = geen interesse  

gewillig pijpmondje gezocht
Prettig Gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Hallo iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5, hetero maar seksueel en voor de spanning ook niet bang van andermans lul. Ik merk dat er bij koppels (m/v) een vraag is naar extra mannen voor een gangbang en dat men daarvoor graag mannen vraagt die elkaar kennen en elkaar ook gunnen. Om die reden zoek ik 3 mannen om samen een gangbang team te vormen om samen vrouwtjes te neuken waarbij een verloren hand of mond geen probleem is. Ik ben zelf en zoek mannen die intelligent zijn, sportief, verzorgd, kerngezond, normaal tot groot geschapen,correct in afspraken en in de mogelijkheid om op donderdagavond af te spreken. Interesse? Mail dan even, dan spreken we verder af. Eerste samenkomst is nu donderdag 13/6 voor een kennismaking, fotoshoot en rondetafelgesprek om samen een gangbang te organiseren voor het eerst op 20/6 . Reageer je met een woordje over jezelf, je stats en waar je vandaan bent?  

Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Wim 44 jaar Limburg - Halen
Wie nog zin in een sexdate?
Wie heeft er nu nog zin in om een proper nauw kontje te neuken en te vullen met sperma? Heb kort haar, geen baard of snor, geschoren op de juiste plaatsen. Overal gewassen en gespoeld… Blij passief… Naar wie mag ik komen? Kom gemaakte afspraken na. Groeten  
17 dagen
Bram 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie ontvangt vandaag voor geile date?
Ik ben op zoek naar M/TV/Trans/V/CD die vandaag in de regio Antwerpen kan ontvangen (Mechelen, Boom, Wommelgem, Antwerpen-Centrum, ...). tussen 12u00 en 14u00, in alle discretie. Jouw leeftijd speelt geen rol (tussen 18 en 80 is oke), als we elkaar maar een geile date bezorgen. Eerder soft starten : strelen, likken, eventueel tongen, pijpen ... en zien hoe ver we geraken, en dan misschien nog een stapje verder? Alles na duidelijke (maar snelle) afspraken. Ik ben 40j, slank en sportief, 1m85, 85kg, geen bbs, 19x4, en intiem geschoren. Mail met jouw stats, woonplaats en wensen voor snelle afspraak, ik kijk ernaar uit!  
17 dagen
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
  1   2