Zoeken naar alles doen

Uw zoekactie voor alles doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Bi zoekt fun
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers Ik sta ook open voor nieuwe dingen te doen en te ervaren wil afspreken stuur zeker een mailtje Snapchat diverforpadi90 PS ik moet morgen 12/06 en vrijdag 14/06 naar wilrijk bij wie mag ik nog even stoppen?  

Bi zoekt fun
Constant geil 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexting
Ik ben een mollige 40jarige man die constant lekker geil is en lekker zin heeft om lekker geil te chatten. Misschien later meer maar dat kan ik niet beloven. Ik heb pas ontdekt dat ik opgewonden geraak van mannen. Daarom wie wil er mee geil doen, lekker mekaar opgeilen met foto’s en filmpjes van ons rukken.  
Tom 37 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
Op woensdagnamiddag wil ik gerimd en gepijpt worden.Enkel in mijn regio.Ik kan ontvangen maar niet grote verplaatsingen doen wegens tijdsgebrek.Ander scenario ook mogelijk als je maar onderdanig bent.Eventueel wil ik je ook neuken.  

Onderdanige sub gezocht om mij te pijpen en te rimmen
Pijpen 58 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zachtjes af pijpen en tongen
Wie wil er deze lekker zachtjes af pijpen en strelen! Slank en verzorgd met xxl! Discretie en hygiëne en respect alles kan niks moet! 58/ 178/ 78 en dikke strakke paal 16/5 Bij foto gerief en wat wil je doen?  

Zachtjes af pijpen en tongen
Plezier 57 jaar Vlaams-Brabant - Overijse
rollenspel
man 58,slank , bi zoekt man, vrouw of koppel die het leuk vinden om een rollenspel te doen, eerst man onderdanig , bondage en bespelen en daarna andersom. Bij interesse stuur maar wat gegevens en daarna via pm verdere stats. Eventueel kan ik ontvangen alleen woensdagavond 12 juni. Omgeving Overijse  
Thomas 48 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Bi bottem zoekt dominante man .
Hallo ik ben een biman met onderdanige gevoelens en pijpervaring en wil nu bare geneukt worden in kont en mond als je wil drink ik ook je pis. Vastbinden,blinddoeken en gebruiken jij alleen of meerdere. Ik kan ontvangen op Tholen of bij jou. Ook moslims of zwarte mannen. Reageer met stats ,foto van speeltje en wat je wil doen.  

Bi bottem zoekt dominante man .
Naked boy 48 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Wie kijkt er toe terwijl ik volledig naakt masturbeer
Ik vind het fijn wanneer ik bekeken wordt terwijl ik volledig naakt masturbeer door v/m/koppel. Je hoeft niets te doen, maar het mag. Ik ben atletisch gebouwd, intiem geschoren 178/65/18. Bij wie mag ik langskomen.  
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Welke man heeft eens zin om dit onbehaarde slanke bi bottem sletje te komen gebruiken ik ontvang je graag op men werk in de buurt van scherpenheuvel ik ben 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch veel is toegestaan waar je maar zin in hebt ik pyp je paal styf en leeg je mag me ook neuken meer mag je met me doen indien je dat wil geen taboes maar niks moet tegen je zin jy bepaalt wat je wil doen ik kan vanaf 8h tot 14h  
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum in face
Zijn er hete mannen die nu gepijpt willen worden,? Je moet zelf niets doen..Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
Joe Dalton 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn gangbang team?
Hi, ik ben 47 175 75 16*5 hetero maar niet bang van andermans lul. Ik zoek nog 2 of 3 maatjes om samen te adverteren en tegemoet te komen aan de vraag van sommige vrouwtjes of koppels naar een groepje verzorgde stijlvolle en potente kerels om het vrouwtje af te neuken. Stap 1 is selecteren en een fotoshoot met z'n drie of vieren maken. Dit zou komende donderdag 13/6 plaatsvinden. Zin om mee te doen? Reageer dan even op deze ad en we spreken verder af. Reageer aub enkel indien je je kan vrijmaken op donderdagavond en ook effectief komt. Graag met je stats en waar je vandaan bent.  

Wie komt er in mijn gangbang team?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10