Zoeken naar alles eind

Uw zoekactie voor alles eind leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage vanavond
Wie zin in een deugddoende massage van kop tot teen vanavond? Ik zoek gast tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie, ik kan masker voorzien). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob (met condoom kan) op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz. Eerder laat, ik antwoord rond 22u normaal.  
Joris 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Cardate, pijpdate langd e40?
Zaterdagvoormiddag ben ik in zaventem om iemand naar de luchthaven te brengen. Ik kan dus vanaf 04u30 ergens stoppen op gepijpt te worden. Dit langs de e40, liefst dichtbij de snelweg. Aalst, gent, erpe mere, wetteren, ternat,... Eindstop is in ingelmunster. Dus waregem, izegem, is ook goed.. Ik zoek een snelle cardate waar ik gepijpt en/of gerimd word. Ik ben 1m87 en weeg 80 kg. Heb schoon gerief en ben hygiënisch.  
Jozef 58 jaar Limburg - Genk
soft date ts nu en 15 h ? omg. Genk , Hasselt
titel zegt het, soft date, niet neuken of geneukt worden, wie kan ontvangen regio Genk, Hasselt ? ben eind vijftiger, 58 kg, 15*4, niet besneden  
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
Jens 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage
Wie zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek gast tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz.  
10 dagen
Peter 57 jaar Limburg - Bocholt
Sauna tibet
Ik ga deze middag naar sauna tibet in Eindhoven. Heeft iemand zin om mee te gaan. Ik ben 1.77 m 84 kg 16x4  
11 dagen
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
vandaag woensdag vrij tussen 10 & 16 h omg Hasselt, Genk, ...
vrouw de ganse weg met de trein, moet ze straks gaan afhalen eind vijftiger, 1m68, 58 kg, 15*4, niet besneden. Soft sex, niet neuken of geneukt worden.  
Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
13 dagen
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
woensdag verpl., ontvang. ruime omg. Hasselt, Genk, Houthalen, ...
Nu woensdag vrouw ganse dag weg met de trein. Getrouwde eind vijftiger, 1m68, 58 kg, niet besneden, kan dus verplaatsen en/of ontvangen tussen 09h en ongeveer 16 h, ruime omgeving Hasselt, Genk, Houthalen, Heusden, ... Soft sex. Zou graag eens een hele grote paal, zien, voelen, proeven. Maak zelf maar uit wat je groot vindt.  
  1   2   3   4