Zoeken naar amen respect

Uw zoekactie voor amen respect leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Ik ben 40 73kg 1.75m 17*5 zoek een SLANKE VERSA niet te veel behaarde man tot 55j die kan ontvangen. Ik zelf nog maagd en geen ervaring. Na vele advertenties nog geen kandidaat gevonden mag koppel zijn. Discreet, respect en hygiëne is zeer belangrijk stuur je asl en foto met uitleg mvg  
Tom 34 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
34j bisch zoekt vaste pijplul
Ikzelf ben 34-jarige bischierige kerel in heterorelatie, 1m80 90kg en behaard mannelijk uitziend. Zoek vaste gast waar ik op ongeveer maandelijkse basis mee afspreek om hem klaar te pijpen, jijzelf doet dus niks bij mij. Discretie en respect zeer belangrijk en helaas soms moeilijk te vinden. Indien interesse graag wat uitleg over jezelf, foto van lul zeer welkom.  
mike 47 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
verlof vanaf 20 juni
hey , ik ben een sportieve , respectvolle en sociale bi die enorm valt op mannensex , en wil heel graag van mijn verlof vanaf 20 juni gebruik maken om een fijne date te beleven waarop veel kan , zowel ontvangen als verplaatsen is mogelijk , ben 180 , 85 , en flink geschapen , wie ziet het zitten om eens af te spreken , foto volgt uiteraard na reactie  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
op zoek 32 jaar Antwerpen - Geel
softdate
hey, ik zou graag eens een softdate met een andere man hebben: Samen uitkleden, rukken, mss met wat porno. Als het klikt zou ik ook wel willen pijpen. Dominantere mannen die mij wat zouden willen opleiden zijn zeker welkom. Mijn stats zijn 1m89/85kg/16cm. Respect en discretie zijn belangrijk voor mij. Stuur me een mailtje bij interesse  
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

leuke tijd vandaag of....
gisteren
Jake 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Daddie zoekt twink of femboy
Hey, ik ben een 48 jarige man, type daddy die op zoek is naar een leuke en geile jongeman voor fun. Zelf ben ik normaalgebouwd met licht leeftijdsbuikje... Grijze haren, stoppelbaard. Type George Clooney (dan wel zonder zijn bankrekening hehe) Hou van humor, spontaniteit en van een licht onderdanig type jongeman. Leeftijd liefst early 20's.. max 30. Liefst niet al te veel beharing en niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn een absolute must. Niets tegen de zin! Alles kan maar niets moet. Ik zal jou goed verwennen met mijn mond en pik. Blijf je liever passief...geen probleem, ik neem het heft graag in handen. Wil je toch wat actiever zijn, ook geen probleem hoor. Kijk al uit naar een spannende ontmoeting, doe gerust een voorstel. Indien klik kan er ook regelmatiger afgesproken worden. Geile groetjes!  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?    

Wie verwent mijn kontje?
gisteren
Curious top 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Hetero met nieuwsgierig kantje
Ik zoek gewoon een leuke gast (max 37j) of koppel MV voor fun en eventueel voor vaker. Niks te serieus. Veel kan en niks moet, go with the flow zolang het maar voor iedereen leuk blijft ;) Discretie, geen SOA's en respect gevraagd en uiteraard ook gegeven. Liefst uit de buurt ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10