Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
zoeker 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
kleine lul
Hey ik zoek iemand (zeer) klein geschapen voor wederzijdse soft fun, rukken, pijpen etc. Liefst vast indien klik. Graag hygiënisch, leeftijd/bmi geen belang.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo ik ben 35,1,85m,77, slank, sportief. Op zoek naar een sterk behaarde man zoals op de foto's te zien is. Ikzelf ben slank en sportief. Zoek een stevige man om regelmatig te daten. Hygiëne en discretie is zeer belangrijk. Ik kan soms ontvangen maar verplaats bij voorkeur. Enkel reageren indien je aan de beschrijving voldoet. Ik reageer alleen indien er een foto meegestuurd wordt.  

Slank voor behaarde beer
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, mannelijk niet behaard en zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft. Samen genieten van een leuke babbel en drankje en samen genieten van elkaar. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Als je belangstelling en/of vragen hebt, stuur gerust een boodschap en vermeld zeker je stats en meer dan één kort zinnetje uitleg.  
gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag vor een gezellig samenzijn met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Piet 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Wie zin
Ben op zoek naar leuk verzetje, ben bottem 180/86/14*4 intiem geschoren leeftijd niet belangrijk wel graag ook intiem glad. Samen naakt zijn en zien wel wat er van komt…. Wie ontvangt regio Aarschot  

Wie zin
Rob 34 jaar Antwerpen - Borgerhout
Sexbuddy gezocht om samen te ontdekken
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die samen met mij het bi-wereldje zou willen verkennen. Mijn ervaring hierin is zeer beperkt maar ik sta wel voor veel open. Ik zoek iemand die open staat om samen porno te kijken terwijl we rustig met elkaar kunnen opbouwen, niets moet. Ik ben 34j, 1 meter 80 groot en weeg een 80 kg. We kunnen gerust samen een biertje drinken en vervolgens verder zien. Discretie en hygiëne zijn voor mij belangrijker dan leeftijd. Liefst iemand die kan ontvangen, zelf ontvangen lukt ook maar moeilijker. Bedankt alvast voor je reactie!:)  
Student 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eerste ervaring gezocht M of TV
Is er een leuk aangenaam iemand die me een eerste soft ervaring wil geven. Ik zou graag bestast worden, samen rukken/wrijven, over je lul zaad spuiten,... me eventueel laten pijpen en wie weet misschien nog net iets meer. Doe maar een leuk voorstel. Enkel reactie met foto van je lul. Leeftijd, gewicht,.. geen belang. Wel hygiëne!  
wederzijdse fun 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoek geile, stomende seks met gelijkgestemde
Ik ben 53 187 79 17, versa intiem volledig kaalgeschoren en voor het overige weinig beharing (wax) behalve op mijn hoofd - ben op zoek naar hygiënisch, verzorgde persoon (leeftijd is minder belangrijk) die kan genieten van geile, stomende seks: elkaar masseren, bepotelen, kussen, likken, pijpen, keelneuken, rimmen,... in diverse geile posities! Veel kan, ook meer kinky als je hiervoor openstaat... aftasten en genieten is de boodschap alles met het nodige respect. Bij klik kan regelmatig - zoek wel geen relatie tenzij een seksrelatie dan... Ontvang niet dus bij jou of op motel. Geile likjes  
Tom 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo, Ik ben 38,1/85/78/20,.slank onbehaard en op zoek naar een stevige beer om regelmatig mee af te spreken. Discreet, hygiëne zijn belangrijk. Ik verplaats of kan soms ontvangen. Ik bijlage twee foto,s van het type dat ik zoek. Niet nodig te reageren indien je dit type niet bent. De laatste foto is van mezelf. Ik reageer enkel op reacties met foto. Gehuwde mannen en bi hebben streepje voor. Discreet 100procent  

Slank voor behaarde beer
Felix 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Leuke eerste ervaring
Vandaag tot de middag vrij en alleen thuis. Wie is de eerste man die mij laat pijpen en mij (safe) neukt ? 1m82, 115kg, 16x3, baard. Kan niet verplaatsen. Discretie en hygiëne belangrijk. Liefst met ervaring  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10