Zoeken naar berichtje

Uw zoekactie voor berichtje leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
gisteren
Bosjesman 33 jaar Antwerpen - Brasschaat
Slanke bottom gezocht deze vrijdag
Wie wil er deze vrijdagmiddag zich openstellen als bottom? Regio park van Brasschaat, rond de middag. Indien interesse, stuur even een berichtje. Berichten zonder foto krijgen geen antwoord. Zelf top, normale/sportieve bouw, 32j, blank  
gisteren
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB sexbuddy vast contact
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy of FWB, zoals dat hier ook wel genoemd wordt , te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17  
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB sexbuddy vast contact
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy of FWB, zoals dat hier ook wel genoemd wordt , te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 1  
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student sissy slave
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!  

Student sissy slave
Joren 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Voor nu, enkel soft.
Hallo iedereen. Ik ben 36 jaar en verzorgt. Ik zoek voor nu een jongeman te centrum Leuven die zich eens wil laten betasten. Enkel soft !!. Een berichtje sturen is zeker 1 terug krijgen. Tot sewes ! Ik vraag wel enig niveau. Dit kan je ook van mij verwachten.  
Bi-man mannelijk 51 jaar Antwerpen - Kapellen
Bislet in cinema B1 op dinsdag 21/5
Mannelijke gespoelde en fris gewassen man wil morgen vanaf 13u. De bi lust slet uithangen in cinema B1 te putte. Ik verwen graag fris gewassen pikken tussen 40-60j en je zaad mag op mijn borst- billen geloosd worden. Dit is voor mij de eerste keer dat ik als lustslet de cinema bezoek. Indien er interesse is graag een berichtje. Misschien tot morgen, Gunther.  

Bislet in cinema B1 op dinsdag 21/5
Jan Nevens 63 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zoekt sletje
Bi man 63 1m76 76kg Ik ben een verzorgde gehuwde bi man . Discretie, een onberispelijke hygiëne en soa vrij heel belangrijk. Geen veel dater. Zou graag afspreken met een sletje dat houdt van sensualiteit en daddy wil pleasen. Ik kijk graag naar een jonge man in lingerie en ben graag lichtjes dominant. Een sissy of femboy is heerlijk. Ik hou van lange sensuele dates. Pijp je graag en wil je graag eens lekker geneukt worden, stuur dan zeker een berichtje! Ik kan je uitnodigen in een leuk, discreet en net hotel in het Leuvense. Ik kan me het gemakkelijkst overdag vrijmaken. Kijk alvasr uit naar een reactie van een jonge man die daddy wil laten genieten. Groetjes jan  
  1   2   3   4   5