Zoeken naar bespreekbaar

Uw zoekactie voor bespreekbaar leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Weekelijks zaad gezocht
Hallo ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mond krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. Eventueel regelmatig naar de sexcinema gaan en jou pik daar publiekelijk verwennen kan zeker, wie wil op mij komen geilen mij verwennen,bespelen en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, alles is bespreekbaar...ook cd s trafjes t girls welkom...veel kan zolang ik maar als vrouw behandeld wordt  
Student 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
M18 slaaf zoekt vaste dom/top
Ik (m18) ben op zoek naar een dom/top voor regelmatig. Je moet in staat zijn om naar gent te verplaatsen of in gent te ontvangen. Alles is bespreekbaar.  
Gino 48 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Zoek top of bottom
Chubby zoekt sexdate tussen 18j en 38j Hou van massage geven knuffelen betasten kussen Rimmen pijpen en mij laten neuken Omgekeerd mag ook alles bespreekbaar Hygiëne verreist en geboden Kan soms wel ontvangen te Merelbeke  
biman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
leuke vriend gezocht
een vriend voor vriendschap , deftig voorkomen ; gehuwd of in vaste relatie , al dan niet is vrouw op de hoogte;; hygiene ; geschoren of getrimd; ;zelf hou ik van kussen ;naakt zijn en naakt bij elkaar ; pijpen ,tepels; mag beetje kinky; alles bespreekbaar ;;verplaats en kan reg ontvangen ;koppel of trav ook welkom ;;woon buitengrens gentse ; 59 1,88 114 15*4 geschoren  
Luc 50 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Onderdanige kinky bottem zoekt
Stevige onderdanige kinky bottem zoekt dominante kinky top, ik ben 49 183 98 gbbs. Ik wordt graag gedwongen te likken en te slikken van zaad en plas wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden ik heb een stevige doch zeer nauwe kont die uitvoerig dient bewerkt te worden alvorens geneukt te worden. Ik ontvang deze avond op hotel. Indien gewenst draag ik ook lingerie en heels. Veel kan en bespreekbaar.  
Btm 28 jaar 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
28 zoekt opleider, meester, top,...
Welke top ontvangt in Gent en omgeving? 28j 186 89 18 bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v kan), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake, stel u gerust voor en wat u wilt.  

28 zoekt opleider, meester, top,...
gisteren
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
bj fuck
(nu 09u40) vandaag vanaf 09u40 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
kris 52 jaar Antwerpen - Berchem
Pantyslet
Op zoek naar een bullebak (50+) die van wanten weet. Alles is bespreekbaar maar zeker geen soft gedoe. Hygiëne is een must. Reageren met foto. Kan ontvangen en verplaatsen.  

Pantyslet
Gust 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Af en toe geile sex (eventueel vast contact)
Ik zoek een verzorgde man om elkaar af en toe lekker te verwennen (strelen, likken, pijpen, rimmen, rukken, vrijen, ..., bij eventueel neuken ben ik eerder bottom). Bij de juiste match heb ik geen taboes en veel is bespreekbaar. Bij voorkeur geen roker en iemand met wat inhoud (brain and balls). Vast contact mogelijk (geen relatie). Ik (17/70/14/onbehaard/geen baard of snor/niet-roker) kan ontvangen.  
Tracy 25 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Straks?
Welke mooi geschapen daddy ontvangt mij straks ? Alles is bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10