Zoeken naar bij mijn

Uw zoekactie voor bij mijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Passief slet 29 jaar Antwerpen - Berchem
ZOEKT DOMINANT VOOR DEZE NACHT
Is er nog een dominante top wakker die deze jongeman vandaag nog kan ontvangen waar ik me in vrouwenkleding aanbiedt om vervolgens door u gebruikt te worden als een lust-/pijnslaaf? Je ontvangt me in een duistere kamer en bindt me vast. Je vernedert me en bij ongehoorzaamheid straf je me. Je gebruikt me genadeloos en duwt je paal diep in mijn mond om vervolgens mijn rood geslagen poep genadeloos te neuken. Zijn er nog dominante mannen wakker? (BDSM OOK MOGELIJK)  

ZOEKT DOMINANT VOOR DEZE NACHT
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Hottie 53 jaar Antwerpen - Herentals
Iemand zin om mij te neuken
Voor nu tot 0200u ik kom bij je binnen kleed me uit pijp je diep kom op je zitten tot jeje lading in mij spuit 1.88 84kg 53j nageltjes gelakt indien gewenst rood of geel  

Iemand zin om mij te neuken
gisteren
Sletje 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje zoekt dominante lullen
Hey ik zoek lullen die mijn mondje eens goed door neuken en mij dwingen te slikken ik kan ontvangen en bij goede eerste afspraak heb ik nu nog een onervaren maagdelijk vrouwelijke kontje dat ook eens goed wilt misbruikt worden wie wilt er nu nog afspreken 23:32 stats 21/1m75/64kg vrouwelijke beentje voetjes een billen  
Mooi Ronde Kont 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spelen, Zuigen, Penis Masseren, Neuken
wie zou mijn willen neuken? ik hou ervan om met je penis te spelen, te zuigen, te masseren, daar naa zal mijn kont voor uw lul klaar zijn. ik kan mij door heel België verplaatsen. bij reactie graag een foto van uw lul anders geen antwoord. Ik wacht op je - tot snel xxx  

Spelen, Zuigen, Penis Masseren, Neuken
gisteren
Simon 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Beetje dirty
Hey 1m80. 73 kg. Onbehaard. Niet kaal, geen baard. Ik zoek iemand die ik af en toe kan ontvangen bij me thuis savonds. Help jij me buttplugs in mij te steken en ass to mouth te doen? Ik hoef niet klaar te komen maar jij komt klaar in mijn mond. Grt  
gisteren
Jan 55 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Voor vanavond
leuke sportieve discrete man met zin gezocht. Kan ontvangen of verplaatsen in de buurt. Ikke 1.78,78 en degelijk geschapen... Versatile, bij goede klik kan veel. Alzo slanke mannen aan zet !!!  
gisteren
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor zaterdagavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
gisteren
Steven 36 jaar Antwerpen - Vosselaar
Anonieme pijper
Wie wil zich anoniem laten pijpen? Ik kom bij je langs, je ligt geblinddoekt klaar op bed.je blijft zelf passief. Hygiëne gevraagd en geboden. Reactie met speelgoed krijgt voorrang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10