Zoeken naar brengen

Uw zoekactie voor brengen leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zoek wat fun
57 jarige kerel 1m75 - 90 uit Deinze zou graag enkele dominante mannen leren kennen, max 55 jr. Word graag als slet aangepakt en wil je graag klaarpijpen. Ben enorm liefhebber van lycra. Geile wielrenners zijn altijd welkom. Kan zeer discreet ontvangen en kan me ook verplaatsen. Wie durft mij een bezoekje te brengen?  
Jan 55 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Zoek senior 60+ 70+
ik (55j 1m83 75kg) zoek een oudere man die kan ontvangen waarmee ik met mijn bi-verlangens (versa) eens in de praktijk kan brengen (betasten, aftrekken,pijpen,...).  
Kris 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Zoek 65plusser voor maandag 3 juni
Hallo rijpe schatjes, ik zoek een 65plus vriendje om samen met mij , maandag 3 juni, de tijd door te brengen. In dmoment wevelgem of New villa kortemark. Ik sta in voor de kosten. Ben zelf 48j en seniorgeil. Date tussen 9u30 en 15u mogelijk.  
Geilertje1988 35 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Ŕoudtrip Sint-Gillis-Waas/ brecht
Hey ik ben 35j 1m92 92kg en rij straks voor iets weg te brengen op het gemak richting brecht als iemand uit de omgeving zich toevallig wat verveeld en wil mee rijden kan leuk zijn :D stuur foto minstens body en stats en mss tot straks.. ik vertrek ten laatste 17.40 is binnen dik uurtje van nu af  

Ŕoudtrip Sint-Gillis-Waas/ brecht
wim 61 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
enkel morgenvroeg tussen 9h en 11h30
Morgenvroeg ben in Roosdaal. (te voet) Ik moet een paar uurtjes zien door te brengen. Ergens iemand die mij zou kunnen ontvangen of in de auto?  
Joren 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Medische keuring (Dokter gezocht)
Beste heren, Deze jongeman is opzoek naar een dokter voor komende maandag rond 12u een bezoek te brengen. Liefst uit de regio. Ik ben een slanke/sportieve hetero jongeman van 28j. Die graag eens uitgebreid schoolonderzoek/medische keuring ondergaat zo volledig mogelijk. Jij ben slanke dokter, die mij kan ontvangen in u kabinet komende maandag. Reageer met foto, en het verloop van het onderzoek.  
13 dagen
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem zoekt man
Hoi ik ben een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor intiem oksels buik borst kontje tepels gesch ik zoek eens een voorstel ruim denkende man die me morgen een bezoekje kan komen brengen op men werk in de buurt van scherpenheuvel ik ben gans alleen ik heb geen taboes alles kan maar niks moet tegen je zin ik pyp graag diep klaat me ook Pypen indien u graag wil mag je me ook neuken ik ontvang je naakt indien je wil dus alles mag je met me doen wat je maar graag wil hopelijk tot morgen xxx  
17 dagen
Genieten 66 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Genieten
Ik zou graag eens van een man genieten,ik ga en nog niet veel ervaring en wil daar verandering in brengen.  
op zoek 32 jaar Antwerpen - Geel
genieten
Met dit weer heb ik goesting om de dag naakt door te brengen. Dus ik ben op zoek naar een man die samen naakt wil genieten, rukken,... Als jij opwindende voorstellen hebt om de dag mee door te brengen mag je die zeker sturen. Mijn stats zijn 32j/1m89/85kg.  

genieten
Likken jou kont 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mooie dagrit En dan je kont likken
Vandaag is het prachtig weer en ik ben alleen nu rond rijden in mijn mooie auto en ik wil dat iemand met me meegaat en we zullen een leuke dag hebben en ik zal lekker verwennen worden. Ik ben een zeer elegante en hygiëne man, en ik ben op zoek naar een jonge man, en het belangrijkste is persoonlijke hygiëne, want ik wil je kont aanraken, kussen en dan voor je likken.Wie staat er klaar om hem in mijn auto te komen brengen? Ik geef de voorkeur aan een jongeman jonger dan 25 jaar.snel reageren ik wacht op je  

Mooie dagrit En dan je kont likken
  1   2