Zoeken naar daddy

Uw zoekactie voor daddy leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
pijpzoon 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Zoon zoekt Daddy
Hey Ik ben 24j, 1m79, 65kg, lang haar, onbehaard, GBBS, sportief gebouwd. Ik zoek een dominante daddy die kan ontvangen en ik regelmatig moet pijpen. graag een foto :)  
gisteren
Onderdanige zoon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatig plezier
Hallo daddy´s Ik ben een 32 jarige man die opzoek is naar een aangename oudere man. Niet alleen leuke en harde seks maar ook voor een leuke babel met een koffietje... Ik sta voor heel veel open en ken weinig taboes. Ik pijp zeer graag en heb graag iets in mijn kontje ;) Open en duidelijke communicatie zijn zeer belangrijk voor mij. Spreekt dit u aan laat dan gerust een berichtje achter, dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Hopelijk tot gauw. Xxx  
daddy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dominante papa voor nieuwsgierige zoon (18-25)
Je lippen gaan onwillekeurig vaneen en je voelt hoe je mond zich gevuld heeft met verlangend speeksel. Je hoopt dat papa je binnenkort toestaat zijn indrukwekkende lid in je te nemen. Je ligt daar geblinddoekt, je voelt je een slaaf, hij is je meester—wat als je iets fout doet? Tijdens de keuring is je piemel hard geworden. Het was zo onwennig maar zo spannend hulpeloos naakt op het bed van je meester te liggen en zijn strenge controle te ondergaan. Toen hij je benen uiteen duwde en met zijn massage-gladde hand je ballen raakte, ging er een siddering door heel je lijf. Je tepels gingen rechtstaan, je kon het niet helpen. Er lekte, help!, zelfs wat vocht uit je pisgaatje. Hij zag het en — wat deed hij nu? — met een snelle beweging van zijn tong likte hij het weg. Je piemel veerde spontaan omhoog, keihard werd je. En papa hield niet op met zijn handen. Je spreidde spontaan je benen nog verder open en voelde hoe een gladde, hete, ervaren vinger je poepgaatje opzocht ...  

dominante papa voor nieuwsgierige zoon (18-25)
gisteren
noname 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek bottom uit Schoten
2 maand geleden had ik,mannelijke oudere top 60 1m78)contact met 'n vrouwelijke bottom uit Schoten .Kan deze persoon mij terug contacteren.Mijn testen zijn ok en daddy heeft er zin in.  
gisteren
BiJurgen 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Opleiding neuksletje
Ben op zoek achter een discrete Top/Daddy die mij wil opleiden tot zijn neuksletje. Heb al pijpervaring maar nog nog nooit geneukt geweest. Ben ruimdenkend en sta voor veel open. Stats: 30,180, 109 (maatje meer)  
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/18/75 en zoek een zoon 18-35, SLANK en die in is voor soft dates. Ik sta op discretie en hou van hygiëne. Welke leuke kerel wil graag samen van elkaar genieten? Heb je belangstelling of vragen, stuur gerust een boodschap met jouw stats en verlangens.  
nottoobad95 26 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
zoek daddy om mij te pijpen
hey zoek daddy bij wie ik mag langskomen om mij te pijpen ik 1m70 90kg liefst niet te ver uit de buurt  

zoek daddy om mij te pijpen
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke student gezocht
Zoek een dikke gast van rond de 18j die graag eens wil gepijpt worden door een daddy. Ben een verzorgde man uit het Gentse.  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard. Ik zoek een zoon tot 35, slank gebouwd en in voor soft date. Bij klik kan regelmatig. Ik hou van hygiëne en discretie. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Wie wil graag lekker van elkaar genieten? Liefst enig niveau. Heb je vragen of belangstelling stuur dan een boodschap met je stats en wat je graag zou doen.  
Bibottom 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bibottom zoekt daddy
36, 190, 78. Zoek een daddy regio Gent die kan ontvangen. Ik wil pijpen en zou het geil vinden als je voorzichtig mijn kontje neukt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9