Zoeken naar door heren

Uw zoekactie voor door heren leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Spuitertje 28 jaar Limburg - Tongeren
60 plusser met pak aan gezocht voor sensuele romance
Hoi daar! Ik zit al even met een fantasie die maar niet uit mijn hoofd gaat, dus wie weet kan ik het via deze weg beleven met jou. Ben jij een verzorgde 60 plusser die op zoek is naar een sensuele romance met een veel jongere man? Lees dan even verder en wie weet hebben we elkaar gevonden! Ik ben niet op zoek naar een Allesbeuker, wel naar een romanticus die graag samen is en geniet van lange warme knuffels, innig tongzoenen, friemelen en strelen, elkaar betasten en likken. Zachtjes aan en traag naar het ultieme genot. Ik heb zelf geen ervaring in de herenliefde dus reken erop dat jij me onder je vleugels wil nemen. Ik kan ontvangen, en zoek en rustige man met niveau die zich zelf herkent in wat hierboven staat. Laten we uitgebreid kennis maken via email, foto is een pluspunt. Als je moeite in je mailtje stopt antwoord ik sowieso. En oh ja, ik ben gek van rollenspelletjes ;) wie weet tot snel? Lieve groetjes  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Zelf wil ik niet klaarkomen. Pijpen zeker in het begin ook safe met condoom. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust xxx  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Steve 38 jaar Antwerpen - Arendonk
Vaste speelmaat gezocht
Hey heren, is er iemand in de regio turnhout, graag een beetje soft speelt? Liefst voor vast, en doordeweekse avonden indien mogelijk. Wel verzorgde heren aub.  
Thomas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zijn er heren op zoek?
Dag heren, Ik ben een goedlachse kerel die af en toe graag eens op zijn knieën gaat.. Zoek jij een blowjob, hit me up .. zo simpel is het.. ik spreek wel graag op voorhand af waar en hoe. Ps: ook wel eens op zoek om een stel vrienden te pijpen.  
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Zoek oudere verzorgde bottom voor vrijdag
Hey heren. Ik ben op zoek naar een verzorgde opa die mij vrijdagavond makkelijk kan ontvangen. Je pijpt en rimt graag en laat je neuken. Ik zoek iemand voor regelmatig. Vrijdag elkaar leren kennen en aanvoelen. Ben jij die opa die een vast sexmaatje zoekt...graag een eerlijk antwoord met foto.  
jotje 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
daddy gezocht voor ervaring op te bouwen
ik zoek een oudere heer voor regelmatig contact. U wordt heel erg graag oraal verwend en geeft dit ook graag? Je zoekt ook iemand om geregeld af te spreken en je neemt graag de leiding, Je leert graag iemand op naar uw wensen. Ik hou van oudere heren, graag met dikkere buik en liefst klein geschapen. Iemand die graag zijn tijd neemt om mij verschillende dingen te leren op gebied van mannenseks. Ik kan niet ontvangen dus liefst iemand die kan ontvangen, graag iemand van de streek van Antwerpen maar als het de moeite waard is ga ik ook verder. Graag reactie met wat uitleg en een fotootje mag ook altijd.  
Vince 28 jaar Antwerpen - Berchem
Op zoek naar fun of fwb?
Dag heren, Ik ben een 28 jarige bottem op zoek naar een fwb. Ik heb graag iemand die de touwtjes in handen neemt :-).. Ik spreek/zie graag eerst met wie ik date. Ik host bij voorkeur niet.. Groetjes Vince  
Pierre 56 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Daddy zkt stoute jongens voor billenkoek
56j daddy logeert enkele weken aan zee en zkt stoute jongens en heren die een pak slaag op de blote kont verdiend hebben. Ik kan helaas niet ontvangen. Wie is geïnteresseerd en heeft een voorstel?  
Ben 34 jaar Antwerpen - Malle
Iemand interesse om de avond met een happy end af te sluiten?
Hey heren,ik ben op klein feestje en rijd straks rond 23.00u (ongeveer) van Geel naar Malle. Mij zou het wel eens geil lijken om bij een vreemde man langs te rijden om die te verwennen met een blowjob,eventueel wederzijds...maar hoeft zeker niet! Wie zoek ik? Wel een eerlijke slanke man tussen 25 en 45 die me kan ontvangen kan voor mij met babbel,of gewoon binnenkomen en beginnen,wat jij wil! In mijn fantasie zou het een hetero man in relatie zijn,omdat ik ook in die situatie zit! Voel je u aangesproken en lijkt die fantasie u ook wat zeker sturen. Op mails met een deftige be(om)schrijving word zeker gereageerd!! Groetjes  
  1   2   3   4   5   6