Zoeken naar een oudere

Uw zoekactie voor een oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johnny 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare 0479326274
pijpen
hoi ik ben een hetero man van 42 ik zou graag eens ervaring op doen met mannen mogen oudere mannen zijn ook ik zou graag leren goed pijpen van een man met ervaring die me regelmatig eens kan ontvangen bij hem thuis uit mijn streek koppels ook welkomik sta voor veel open op andere vlakken ook spreek dit je aan aarzel niet om een bericht na te laten  
gisteren
Maagd 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere onervaren top
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig met mij wil vrijen. Ook tongkussen. Jij liefst top en onbesneden. Ik wil dan geneukt worden. Ik pijp graag en wordt graag betast. Spelen met dildo. Eventueel een koppel dat een extra vaste bottom zoekt?  
gisteren
stiekem 63 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
zou graag alleenstaande man bevredigen
ik verwen zeer graag een pik tot hoogtepunt massage kan ook laat maat horen ook de oudere hete mannen krijgen een verwenbeurt  
gisteren
chubby lover 61 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Zoek mollig of ouder voor vrijdag
61, 178, 105, 16*5, versa (meer bot.) en pijpgeil, zoekt dates voor nu vrijdag tussen 10 en ... uur. Jij bent een eveneens wat oudere en mollige man of CD met goed werkende (lees harde)en spuitende pik, die bij voorkeur kan ontvangen tussen De Panne en Oostende. Je hebt vooral veel zin in een lekker geile date waarbij respect, hygiene en discretie belangrijk zijn. Bij klik kunnen meerdere dates volgen.  
gisteren
Tommy 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor daddy
Zoek een oudere man met ervaring die deze knappe sportieve jonge gast wil verwennen, pijpen rimmen en met kontje spelen. Ook wederzijds. Iemand die vanavond kan ontvangen in de regio. Liefst iemand met een grote paal en slank/sportief geschoren lichaam. Graag reactie met stats foto en locatie.  
Toppi 41 jaar Antwerpen - Deurne
Opzoek naar lekkere man
Hey. Ik ben 42j sportive Turkse gay. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger. En nog veel meer. Oudere senioren kan ook. Geen fakers aub.  

Opzoek naar lekkere man
gisteren
Steven 47 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
gisteren
Jeje 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meerdere TOP mannen gezocht
Bestaan er nog eerlijke mensen die open staan met andere om samen te genieten. Onderdanige SiSi bot met weinig contacten zoekt oudere groot geschapen TOP mannen om mij te gebruiken als mijn slet en teef. Kan foto en telefoon sturen voor af te spreken , ontvangen kan bij andere oudere groot geschapen TOP man. Tot hoors  
gisteren
Alex 24 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Student die graag experimenteert
Hey, ik ben een 24 jarige student en bischierig! Ik hou van experimenteren en zou graag door een meester of oudere man eens goed aangepakt worden! Het is mijn fantasie om buiten te spelen en uitdaging te volbrengen, eens naar een sauna, sexcinema of meer te gaan! Stuur me een berichtje bij Interesse!Mijn stats zijn 1m83,geschoren, 70kg en 17 x 5 cm. Ik kan niet ontvangen en enkel afspreken in de week! Groetjes!  
Ikke 39 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Voor oudere man
Onervaren jongeman zou graag een oudere man leren kennen voor regelmatig contact, waar ik rustig naakt mag rondlopen, samen geile porno kijken, en verder zien we wel… heb wel nog geen ervaring  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10