Zoeken naar een per dag

Uw zoekactie voor een per dag leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Karel 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Thermen R
Morgen ga ik heel de dag naar de thermen R in Roeselare. Wie kom ik daar tegen? Ik zou graag eens gepijpt worden door een man.  
Rik 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
strand
hi dag is er nog iemand in Groede of omgeving die wil genieten van een zuigbeurt liefst niet behaard ik zelf getrimd en baln glad,geile groet  
Foster 24 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dickpics
Dag heren 24j. Die dat willen mogen me een foto van hun of andere hun lul doorsturen. Pijpens, rukkend, klaarkomend, slap, stijf, maakt niet uit. Snapchat: mauricedetolk64 Die met wie ik langer en meer kan sturen via snapchat hebben veel grotere kans om af te spreken dan die met 1 mailtje. Je moet niet per se "hey, hoe gaat het" en alles sturen. Enkel foto's en filmpjes vanaf het begin heb ik veel liever, dan moet ik niet wachten. Op snapchat stuur ik er ook terug.  

Dickpics
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Karel 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Thermen R
Morgen ga ik heel de dag naar de thermen R in Roeselare. Wie kom ik daar tegen? Ik zou graag eens gepijpt worden door een man.  
Adriaan 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontspannende dag
Wie heeft zin in een deugddoende massage met alles erop en eraan. Masseren van je spieren, masseren van je kontje, masseren van je paal. Alles komt aan bod. En wie weet doen we meer... verplaatsen of ontvangen. Stuur voor meer info  
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
32 zoekt ervaren man
Hi ben jens 32 uit eindhout ben 1.70cm lang en weegt 95 kg / 17 cm. Ben hier omdat ik nieuwsgierig ben naar seks met een man, zit in hetero relatie maar men libido is hoger dan men vriendin aan kan, Ik zoek vooral iemand die ervaring heeft en weet wat hij wilt en hoe hij dit aanpakt een onervaren persoon ! :) ik kan niet ontvangen wel verplaatsen vooral snachts of soms door de dag vooral weekend dan. Sta open om alles te zien en te proberen uiteraard ! Ben jij de juiste persoon? Ohja zoek een vaste persoon wil niet veel date date ook alleen met de juiste klik en als die er tijdens de date ook is zal jij de vaste persoon snel zijn! Mvg  
geilerd 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
zoek pik voor morgen
Ik ben morgen heel de dag thuis en heb zo veel zin in een pik in mijn mond. Welke man, tussen 50 en 60 jaar, weinig behaard, geen baard of snor, maar wel een buik(je) komt langs. Ik ontvang geblinddoekt, dus je blijft anoniem, doet een satijnen slipje van mijn ex aan en ik pijp je klaar. Daarna vertrek je terug! Indien onbehaarde kont, is rimmen ook mogelijk. Beetje kinky, jij hoeft je kont en pik niet te wassen. Stuur foto van je pik (mag in slipje), met leeftijd, lengte en gewicht.  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Tom 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage happy end
Wie vanavond of andere dag zin in een deugddoende massage van kop tot teen? Ik zoek kerel tot 30 ongeveer van Leuven en omstreken die verplaatst. Jij legt je neer met gezicht naar beneden (je komt discreet binnen bij mij en legt je neer zonder dat ik je zie). Ik masseer je rug, onderrug, benen en billen uitgebreid met veel olie en neem men tijd. Als je wilt zorg ik ook voor sjaal of masker zodat ik je gezicht niet zie en geef je handjob of blowjob op het eind, maar kan ook enkel massage zijn. Nadien nemen we discreet afscheid. Ik ben ook van omstreken Leuven, 36j, gespierd gebouwd en sociaal/hetero look enz  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10