Zoeken naar eens pijpen

Uw zoekactie voor eens pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ikwilwel 46 jaar Antwerpen - Nijlen
Wie zin in seks?
Hey, iemand zin om mij thuis op te pikken en op een afgelegen plekje wat te spelen met elkaar? Ik zou heel graag eens iemand betasten en pijpen. Heb enkel ervaring met cd, maar wil het ook wel eens in mijn mondje proeven. Ik heb enkel bottom gevoelens en sta eventueel open voor meer indien klik.  
gisteren
Peter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Op zoek naar...
Hallo allemaal, Ik ben een bi-schierige man met de volgende stats: 56j (maar zie er jonger uit), 1,8m, 85kg en een pik van 17 echte CM. Ik ben regelmatig vrijdag voormiddag vrij en soms ook op andere momenten. Ik zoek een rustige vriendelijke bi-man om samen geile sex te hebben, ik kan niet ontvangen. Veel kan: van hete porno te kijken, massage, pijpen, neuken (geen ervaring maar fantaseer er wel over). Fris gewassen en steeds helemaal naakt, tenzij sexy ondergoed dat uiteindelijk ook uit gaat.... Ik pijp heel graag een flinke pik waarvan de eikel vlot bloot komt. Bij reactie graag foto's uitwisselen zodat we weten wat we in onze mond nemen... Hopelijk vind ik een geile leuke man die niet te ver woont en kan ontvangen. Discretie en respect is heel belangrijk.  
gisteren
Bottom56jrGent 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0470013354
Welke gast laat zich vanavond nog leeg zuigen??
Ik ben Bottom en 56jr br hr m80 94kg gbbs en ik pijp graag lekkere lullen !! Liefst rond de 40jr en max 45jr (studenten ook welkom) ik laat zelf niet pijpen en ik kan enkel ontvangen in Gent omgeving Brugse Poort  
gisteren
47 gay 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek TOP/VERSA
Iemand zin om lags te komen vanavond voor geile fun? Veel kan en mag kussen tongen pijpen rimmen (bare)neuken ... long time sessie. IK ZELF;47 gay btm 1m85 95 17 gbbs verzorgd zeer hygenis gedoucht gespoeld geschoren ... Ontvang discreet vanaf 21.00u tot ... Ben REAL (op reactie mail ik foto terug) geile grtz xx  
gisteren
jerklover 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sex in Brugge
ik ben ontdekkend bi, zou graag eens naar de sexcinema Megastore in Brugge gaan, voorlopig kan ik alleen nu woensdagnamiddag, ben discreet,hygiënisch en netjes kaal onderaan,179, 75 ;wenslijstje is pijpen, likken,tepeltjes verwennen, zaad zien spuiten en slikken, ik droom om eens safe geneukt te worden. Is de woensdag een goeie dag daar? Wie komt er?verwenning gegarandeerd, je mag mij ook pijpen!  
gisteren
ike 53 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
geil
geile man 53 zoekt voor nu iemand voor elkaar te pijpen en te neuken omgeving tienen . kan niet ontvangen . heel discreet . voor nu .stat 53 1m69 55 16 4.  
Mario 38 jaar Limburg - Leopoldsburg
Bottom gezocht.
Ik zoek nu een bottom om te neuken of laten pijpen. 5km omgeving van Leopoldsburg.  

Bottom gezocht.
gisteren
Glenn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
gisteren
Pijpertje 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen
Ik ben straks in Aalst wie wil gepijpt worden tot het einde outdoor ik zet mijn natte lippen over je styve pik zelf ben ik slank voor nu  
Zaadbak 44 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
Ik wil pijpen en veel zaad in mijn mond
pijper met veel ervaring. Zijn er kerels tot 55 die zich verplaatsen verplaatsen tot de parking E40 Everberg of zaventem? Vanaf 1u tot 4u vannacht Ik deepthroat ook en slik alles door. Enkel serieuze reacties van hygienische mannen. En geen freaks aub.  

Ik wil pijpen en veel zaad in mijn mond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10