Zoeken naar even de

Uw zoekactie voor even de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wout 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Massage
Even ontladen tijdens de blokperiode? Ik bied gratis massage aan voor studenten tot 24j. (verzorgt lichaam is een must!). Relax massage met of zonder happy end of tantra. Kan ontvangen te Leuven.  
Wout 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welness
Slanke gast gezocht om vanavond mee te gaan welnessen (max 26j). Eventueel student die even wil ontstressen?  
gisteren
Geile jonge 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Softdate
Hey, ik ben een hetero jongen die graag eens zijn bi kantje wilt ontdekken. Morgen (13-06) ben ik in Mechelen voor een feestje van familie. Waar mag ik na afloop eens langskomen om nog even na te genieten. Samen porno kijken (naakt), samen rukken, elkaar wat helpen, mij (of jou) een massage geven, eventueel pijpen. Laat maar weten wat jij graag zou willen doen en dan zie ik je misschien morgen! Ik zelf 23, slank, bischierig. Jij liefst niet ouder dan 30. Reactie met foto is een grote plus! Geile groetjes!  
gisteren
Seksverlening 52 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Discrete sletjes
Hoi gaykoppel uit lebbeke 45 182 95 en 58 178 88 bieden warme mondjes en op termijn bij klik zacht kontje aan (safe). Ben jij die mannelijke gast (max 55 jaar) die een discreet plaatsje zoekt waar je even kan komen ontstressen? Stuur dan snel een mail met uw stats en foto. Wie weet tot gauw. Wij ontvangen te lebbeke tegen dendermonde  
gisteren
Genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Even lekker genieten
Ik ben deze morgen geil opgestaan en zou graag eens gepijpt worden. Ik heb nog lekker warm ochtendzaad. Ik ben een verzorgde man en intiem gladgeschoren die kan ontvangen. ( Fakers gelieve zich te onthouden )  
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Bi zoekt fun
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers Ik sta ook open voor nieuwe dingen te doen en te ervaren wil afspreken stuur zeker een mailtje Snapchat diverforpadi90 PS ik moet morgen 12/06 en vrijdag 14/06 naar wilrijk bij wie mag ik nog even stoppen?  

Bi zoekt fun
Zwitsal 45 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zal ik je eens lekker leegmelken?
Verzorgde 40’er ontvangt discreet jonge verzorgde kerel met nood aan ontspanning… je legt je relax op bed terwijl ik je pik zachtjes met olie stijf masseer. Daarna melk ik hem rustig verder tot je het niet meer houdt… als je voldaan bent, vertrek je weer of er niets gebeurd is. Gewoon even lekker relaxen en genieten dus!  
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welke 65+ komt binnen
Morgen. M'n Voordeur staat op kier. In gang hoor je de geile film spelen. Je sluipt in alle stilte naar boven en "betrapt" me terwijl ik mezelf verwen. Je gluurt nog even ongemerkt verder zonder dat ik je opmerk. M'n ogen zijn dicht. Stilletjes kom je dichterbij en neemt plots M'n harde lul in je handen... ik verschiet en wil recht komen. Dat hou je tegen. Je blijft me rukken ...  
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Een leuke man aftrekken
k ben Tom, 43j, 1m83, slank. Ik wil graag eens een leuke man aftrekken terwijl hij naar foto's van een mooie, slanke vrouw kijkt. Zin? Stuur dan even een mailtje met wat uitleg over jezelf, je stats en een foto van je lichaam en penis. Voor zo snel mogelijk.  

Een leuke man aftrekken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10